Nokia G22, сега в прасковен цвят, е признат от Time

...
Nokia G22, сега в прасковен цвят, е признат от Time
Коментари Харесай

Nokia G22 - завръщане в цвета на 2024 г.


Nokia G22, в този момент в прасковен цвят, е приет от Time за едно от изобретенията на 2023 година
(снимка: HMD)

Nokia G22, един от най-успешните смарт телефони на HMD през предходната година, излиза в нова версия на пазара, този път в цвета на 2024-та – “прасковен мъх ” и на налична цена от 299 лв.. Моделът е награждаван неведнъж за опцията за корекция вкъщи.

Новата вълна от 4G и 5G телефони Nokia от HMD, които могат да се поправят в домашни условия, провокираха много неспокойствие измежду потребителите. Всъщност през 2023 година всеки четвърти смарт телефон, продаден от финландския производител в Европа, може да се ремонтира вкъщи, което демонстрира много забележителна смяна в покупателните привички на потребителите.

„ Този телефон е на ниска цена, добре изглеждащ, с чудесна камера и даже можете да го ремонтирате у дома ”, споделя за Nokia G22 SoPeach основният маркетинг шеф на HMD – Ларс Силбербауер.

Прасковеният цвят тази година ще бъде на всички места, а към този момент и при един смарт телефон с опция за корекция на налична цена, добавя Рон Форсайт, вицепрезидент „ Дизайн ” на HMD.

50-мегапикселовата задна камера е впечатляваща за бюджетен телефон
(снимка: HMD)

Производителят натъртва на няколко основни преимущества на модела. На първо място е батерията, която устоя до три дни с едно зареждане, съгласно HMD. Освен това апазва над 80% от първичния си потенциал даже след 800 цялостни цикъла на зареждане. Важен миг също по този начин е, че притежателите на Nokia G22 могат елементарно да сменят батерията с нова и да продължат да употребяват смарт телефона си по-дълго.

На второ място HMD акцентира звука. Технологията OZO Playback обезпечава по-голяма непорочност и баси на музиката, функционалността Audio Boost усилва силата на звука, като  несъмнено остава и опцията за преживяване с безжичните си слушалки.

Камерата на N22 също е на равнище. 50-мегапикселовата задна камера е впечатляваща за телефон на тази цена. Има голям брой разнообразни режими на снимане, в това число нощен.

Дизайнът е изискан и хубав за бюджетен телефон. Но още по-важна е функционалността за ремонт QuickFix, с която всеки може самичък да смени батерията, екрана и врата за зареждане. Този “направи си самичък ” дизайн сложи N22 в листата на списание TIME с най-хубавите изобретения на 2023 година

Бюджетният Nokia 22 има хубав, изискан дизайн в прасковен цвят
(снимка: HMD)

Добавена стойност има и в гаранцията. Nokia G22 се предлага с 3-годишна гаранция, което е впечатляващо, поради късия цикъл на подмяна на мобилните устройства.

Новият Nokia G22 So Peach е разполагаем в комерсиалната мрежа у нас на целесъобразна цена 299 лв. в настройка с 6GB RAM и 256GB непрекъсната памет.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР