Изкуственият интелект навлиза все повече в козметиката. Без технологиите няма

...
Изкуственият интелект навлиза все повече в козметиката. Без технологиите няма
Коментари Харесай

Изкуственият интелект - за козметика "по мярка" според нуждите на всеки

Изкуственият разсъдък навлиза от ден на ден в козметиката. Без технологиите няма по какъв начин да дадем резултатите, които чака потребителят от продуктите, сподели в изявление за Българска телеграфна агенция Гергана Андреева, изпълнителен шеф на Българската национална асоциация " Етерични масла, парфюмерия и козметика " (БНАЕМПК).

По думите й процесите са цифровизирани, усложнени. Все по-актуални са приложения, които преценят положението на съответния човек и предлагат какво и по какъв начин да се ползва, а задачата е по-качествен живот.

Именно последните технологии в сектора са били показани на ревюто IN-COSMETICS GLOBAL в Париж - водещо международно събитие за козметика, етерични масла и първични материали за артикули за персонална хигиена, което се организира в интервала 16-18 април. По думите й форумът е с 23-годишна история и е мястото, на което се показват нововъведенията, основани през последната година.

За първи път в този момент на него се показаха и български компании с поддръжката на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд " Земеделие ". Гергана Андреева посочи, че в предходни години представители на бранша у нас са били на посещаване като комерсиална задача, само че без да могат да покажат това, което са основали.

По думите й последните софтуерни решения, показани на форума, звучат като от далечното бъдеще, само че в действителност са много близка действителност. Дигиталните приложения са ориентирани точно към по този начин нареченото индивидуализиране на потребностите на клиента.

Гергана Андреева уточни и ясната наклонност продуктите да са съобразени с околната среда и нуждата да се потвърди, че са създадени по напълно екологичен метод.

Става дума за осъзнато ползване - от ден на ден чакаме артикули, които са устойчиви, опазващи природата, с рециклируема опаковка, биоразградими, без наличие на синтетика и микропластмаси.

" Потребителят търси да употребява артикул, който ще е оптимално естествен, непосредствен до неговия генотип, каквато е природата в най-чистия й тип. Колкото е по-близо до нас, толкоз по-пълноценно е използването му за нас самите ", изясни тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР