Ноември може и да вече тук, но това не спира

...
Ноември може и да вече тук, но това не спира
Коментари Харесай

Кая Гербер отказва да изпрати лятото

Ноември може и да към този момент тук, само че това не стопира Кая Гербер да носи летните си облекла. Което е разбираемо - от една страна актуалната есен е толкоз топла, пък от друга, моделът живее в Лос Анджелис.
 Кая Гербер и новата секси фотосесия на модела
Когато Кая Гербер е цялата в злато

Ослепително блестяща

Ето за какво, във вторник, когато всички се надпреварваха да споделят костюмите си за Хелоуин, Кая се дистанцира от празничните трепети и разгласява в обществените мрежи едно напълно друго селфи. На него виждаме Гербер облечена в прозрачена сива лятна дреха.

Тя е огряна от слънчевите лъчи, на които очевидно се любува, прокарвайки повърхностно ръка през свободно спуснатата си коса - и ни кара и ние да закопнеем за топлото време.

Към семплото облекло Кая е прибавила само огромна сива кожена чанта на стилната марка Celine.
 Кая Гербер и Синди Крауфорд, Лили-Роуз Деп и Ванеса Паради, Карис Дъглас и Катрин Зита-Джоунс - най-ослепителните двойки майка-дъщеря
Кои са най-ослепителните тандеми майка-дъщеря

Талант и омагьосване по две

През уикенда Кая Гербер, дружно с си Остин Бътлър, участва на годишно хелоуинско празненство, проведено от татко си Ранде Гербер. Двамат бяха облечени като Анди Уорхол и неговата муза - моделът и актрисата от 60-те години Иди Седжуик.

Според InStyle визиите им пресъздоха правдиво тоалетите на професионалното дуо на филмовия фестивал в Ню Йорк през 1965 година

Разбира се, родителите на Кая Гербер - Ранде и също участваха на събитието, облечени като Дани Зуко и Санди Олсън от кино лентата " Брилянтин ". На събитието се появиха още Парис Хилтън, Джъстин Бийбър, Меган Фокс, Machine Gun Kelly и доста други звезди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР