Ноември месец не е от най-благоприятните, когато става въпрос за

...
Ноември месец не е от най-благоприятните, когато става въпрос за
Коментари Харесай

ПАЗЕТЕ СЕ от магнитната буря днес, 15 ноември!

Ноември месец не е от най-благоприятните, когато става въпрос за магнитни стихии. Някои от тях към този момент минаха и по-чувствителните хора се успокоиха. Днес обаче е следващата магнитна стихия, която се усеща най-много сутринта. Тя стартира на 14 ноември. Съществува риск от нарушение на психоемоционалното и физическото положение.

Влиянието на магнитните стихии върху благосъстоянието на човек не е обвързвано само със силата им, само че и с моментното му здравословно положение.

Ако човек е здрав, вероятността магнитната стихия да му повлияе по някакъв метод е доста по-малка.

Хората, които реагират на атмосферните въздействия, могат да бъдат доста по-засегнати. Степента на взаимоотношение зависи напълно от степента на сензитивност към естествените феномени.
Една от най-мощните магнитни стихии стартира на Земята
На Земята е почнала една от най-мощните магнитни стихии за последните години, тя ще продължи няколко часа. Учените я правят оценка на три б...

Важно е да се следи прогнозата за рисковите дни всеки месец, тъй че да могат хората, страдащи от метеорологична взаимозависимост, да се предпазят.

Самото здраве на човек зависи от интензитета на магнитната стихия, която ще удари земята. Добрата вест е, че през днешния ден тя е умерена, което значи, че няма да нанесе съществени провали.

Грижете се за здравето си, пийте повече течности, консумирайте по-леки храни и намирайте време за отмора!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР