Ноември е най-вероятният месец за президентски избори, като 7 и

...
Ноември е най-вероятният месец за президентски избори, като 7 и
Коментари Харесай

Ива Митева: Президентските избори ще бъдат най-вероятно на 7 или 14 ноември |

Ноември е най-вероятният месец за президентски избори, като 7 и 14 ноември са възможните дати. 21 ноември е последната допустима дата за втори тур президентски избори, съобщи ръководителят на Народното събрание Ива Митева в коридорите на Народното събрание.

Тя сподели, че ще има наново съвещание на председателския съвет от 11:30 през днешния ден, с цел да се обясни въпросът с машинното гласоподаване и идните възможни предварителни избори, които може да се проведат 2 в 1 с президентските наесен.

" Неизплатените средства от страната към " Сиела норма " са в размер от 9 милиона – от компанията декларират, че могат да обезпечат машини при последващи избори, само че цената е 1200 лв. за наем машина ", сподели ръководителят на Народно събрание.  

Ива Митева разгласи, че е последовател на машинното гласоподаване. 

" Изборите през юли минаха в естествения темп, недействителните бюлетини бяха фрапантно понижени: на 4 април бяха 86 000, в този момент бяха 14 хиляди, сами виждате защо понижение става дума ", безапелационна е тя. 

По мотив дали е подготвена да бъде претендент за министър председател, Митева разяснява:

" Не съм подготвена да бъда претендент за министър председател, човек би трябвало да си тежи на мястото и да е там, където е най-добре квалифициран. Един човек не може самичък да обикаля всички постове в страната ", счита тя. 

По думите ѝ тя не е е разговаряла с ген. Атанасов, нито с другите партии, които обявиха, че биха я подкрепили като претендент за министър председател. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР