Но, според Мегз, победата му е не резултат от зрителката

...
Но, според Мегз, победата му е не резултат от зрителката
Коментари Харесай

Шок! Мегз Остава Без Хонорар От Брадъра Заради Голямата Си Уста!

Но, съгласно Мегз, успеха му е не резултат от зрителката поддръжка, а на една огромна машинация. Тя е безапелационна, че рапърът е получавал външна информация от своите близки за развоя на събитията в Къщата и това по какъв начин се приема неговото държание. Дизайнерката прибави и клипче към своите обвинявания. От него, обаче, нищо не се схваща.

Думите на Каканашева отекнаха в медийното пространство и бързо стигнаха до продуцентите на ВИП Брадър. Те са потърсили сметка от Мегз първо по какъв начин и за какво е снимано това клипче и второ – за какво си разрешава по този начин да петни престижа на шоуто. И без това много преди финала се говореше, че всичко е нагласено и Тото ще бъде победител.

Но Нико Тупарев е останал пъклен отчаян от удара под кръста, който получи от Мегз. Както знаем, хонорарите на участниците във ВИП Брадър се изплащат една част при сключването на контракта, а по-голямата – до месец след края на риалитито. Сега, обаче, Меги ще получи много по-малка от уговорената сума, написа novini.bg.

Заради желанието си още веднъж да блесне и да покаже, че тя е трябвало да завоюва, дизайнерката ще бъде санкционирана от продукцията. Все още не е ясно с каква стойност ще е глобата, само че сигурно ще е с пет числа. Нищо чудно Мегз да употребява и тази обстановка като мотив за добиване на дивиденти. Дали ще се стигне до правосъдни каузи, следва да разберем…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР