Но Мира приела тежко решението на шефовете си. Тя не

...
Но Мира приела тежко решението на шефовете си. Тя не
Коментари Харесай

Зрителите Не Трябваше Да Разбират За Нищо На Света! Лора Крумова Е Аут От Ефира, Но В Нова Телевизия Ври И Кипи!

Но Мира приела тежко решението на шефовете си. Тя не останала по никакъв начин удовлетворена откакто схванала, че до края на сезона ще прави двойно повече работа. От управлението на Нова тв й съобщили, че „ Събуди се “ остава напълно в нейни ръце. Тя ще се води предаването сама в двата почивни дни.

Излизането на Лора Крумова в майчинство съответствува с края на сезона – интервала, в който всички се усещат най-изморени и чакат с неспокойствие излизането си в отпуск.

До началото на месец август, когато предаването излиза във почивка, Мира ще води сама. Това е окончателното решение на управлението на Нова тв, оповестява „ Ретро “.

Но с цел да потушат създалото се напрежение, продуцентите решили да възнаградят тъмнокосата водеща за изключителния труд, който тя ще постави в отсъствието на бременната й колежка.

От началото на септември месец в ефир ще се появи и заместникът на Лора Крумова. Все още не е ясно кой ще седне до Мира Иванова.

Бременната й колежка ще изкара и втората си бременност на каравана в къмпинг „ Градина “, където обичаният й Сотир всяко лято преподава уроци по сърф.

Още в средата на месец май той дошъл в „ Градина “ и към този момент чака Лора дружно със сина им.

Според информацията в медиите, русокоската чака момиченце.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР