Но като се има предвид, че ретроспекцията е 20/20“, каза

...
Но като се има предвид, че ретроспекцията е 20/20“, каза
Коментари Харесай

Длъжностни лица по безопасността публикуват подробности от тяхното разследване на близък контакт между самолети в Тексас

„ Но като се има поради, че ретроспекцията е 20/20 “, сподели контролерът Дамян Кембъл на проверяващите, той „ несъмнено можеше да ги задържи “, имайки поради правенето на югозапад екипажът чака.

Кембъл сподели в дубликат, оповестен в сряда, че даже не е могъл да види самолета Southwest през гъстата ранна утринна мъгла на 4 февруари. Пилотите на FedEx го видяха в последната секунда и прекъснаха своя кацане.

Самолетите се разминаха на към 100 фута (30 метра).

Националният съвет за сигурност на превоза разгласява преписи от изявленията и други детайлности от своето следствие, само че не уточни евентуална причина за мъчителното близко позвъняване. Това решение се чака при започване на идната година.

Почти бедствието в Остин е най-страшното измежду повече от половин дузина близки диалози, които NTSB е разследвал тази година.

Нарастването на сходни произшествия подтикна Федералната авиационна администрация — която наема ръководители на въздушното придвижване и управл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР