Низ от престъпления и никакъв контрол от парламента върху правителството

...
Низ от престъпления и никакъв контрол от парламента върху правителството
Коментари Харесай

Р. Петков: В България налице е низ от престъпления и никакъв контрол от парламента върху правителствот

Низ от закононарушения и никакъв надзор от Народното събрание върху държавното управление - по този начин дефинира моментната обстановкав Българияпредседателят на АБВ Румен Петков. Част от образците, които той даде, бяха показният разстрел на Къро, на Алексей Петров, мистериозната гибел на 58-годишния столичен топ юрист Асен Джингов, в чиято адвокатска фирма са работили Лена Бориславова и Никола Минчев, както и гибелта на един от братята Галеви.

В Пловдив Румен Петков разяснява и американскизаконопроект, с който Съединени американски щати афишира Черно море за зона за стратегическите си ползи и възнамерява непрекъснато военно наличие. По думите му, документът е импортиран в Сената на Съединени американски щати на 15 март под наименованието „ Закон за сигурността в Черно море от 2023 година “.

" Така се планува България да обезпечи на Съединени американски щати дълготрайно престояване на непознати военни кораби в Черно море, които да ни подкрепят в областта на разузнаването и да правят кинетични резултати ", сподели Петков и настоябългарският парламент да вземе отношение към текстовете в този законопроект.

Румен Петков дефинира опитите от страна на българското държавно управление със закон да бъде спрян контракта за доставката на съветски нефт като пагубни за стопанската система ни. Той предвижда, че в случай че това стане, цените на горивата ще бъдат увеличени с най-малко 25-30%.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР