Нива с канабис и около 11 грама амфетамин откриха служители

...
Нива с канабис и около 11 грама амфетамин откриха служители
Коментари Харесай

Разкриха плантация с канабис, двама мъже са задържани

Нива с канабис и към 11 грама амфетамин откриха чиновници на районно управление (на МВР) – Горна Оряховица при спецакция за противопоставяне държането и разпространяване на наркотични субстанции. Двама мъже на 43 и 30 години са арестувани.

На 30 август в землището на с. Върбица, в непосредствена непосредственост до поречието на река Янтра е открита ферма, засята с растения от рода на конопа и с построена поливна система. В следобедните часове, с цел да полее растенията дошъл 43-годишен мъж от Велико Търново, прочут на полицията и осъждан. След като забелязал полицейските чиновници той побягнал. Малко по-късно е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. 

От равнищата са конфискувани към 70 растения, бензинова помпа и торове. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава. В хода на същата интервенция в железничарския град е осъществена инспекция и на 30-годишен локален гражданин. Намерени и конфискувани са към 11 грама бяло вещество, което при полеви наркотест е реагирало на амфетамин. Той също е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР