Нито с втория мандат на ПП-ДБ, нито с третия, на

...
Нито с втория мандат на ПП-ДБ, нито с третия, на
Коментари Харесай

Борисов: Или кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС, или отиваме на избори

Нито с втория мандат на ПП-ДБ, нито с третия, на който и да го връчи президентът Румен Радев, може да се получи държавно управление. Единственият късмет е с първия, който следва да бъде даден на ГЕРБ-СДС. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

" Правилен ход е да продължим диалозите с ПП-ДБ. Само това избавя България от злополуката, към която вървим. С втория мандат държавно управление не може да има. Вероятността е нула. Това ще бъде един провален мандат ", сподели Борисов. 

" От вчерашната среща стана ясно, че ПП-ДБ нямат никакъв късмет да създадат държавно управление. Единствените искащи да работят с тях са ГЕРБ-СДС ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" България наподобява непоносимо извън “, сподели още Борисов след вчерашните си интернационалните срещи и диалози. 

" Гледах доскоро Никола Минчев. Вашият водещ Злати го щади, той мънка, мънка, от него не зависи нищо “, разяснява Борисов присъединяване на някогашния началник на Народното събрание в утринния блок на БТВ. 

" Единствените искащи да работят с Политическа партия и ДБ са ГЕРБ. Това демонстрираха вчерашните срещи. С 64 депутати няма по какъв начин да ти дадат безспорната власт. Няма по какъв начин на 69 депутати да се даде властта да ръководят. Дори и при комунизма се говореше за комунистически вид персона, имаше и фетиш към личността “, продължи Борисов, засипван от въпроси от репортерите. 

" Избори и злополука, едно устойчиво ръководство сред Политическа партия и ГЕРБ или едно ръководство за 3 месеца, да се одобряват Крумовите закони, както ги назоваваме и да се отиде на избори. Това е разновидността “, уточни Бойко Борисов. 

" Мандат с 69 души не ти дава право да приказваш като победител, нито като съумял. Когато съм 109, съм приказвал по този начин. Сега персони могат да дадат и Политическа партия и Демократична България. Ако не се договорим за устойчиво ръководство, поставям мандата на масата - празни кутийки. Ако не може да ги напълним, отиваме на избори. Да е жив и здрав Радев, да се готви да ръководи доста “, акцентира водачът на ГЕРБ. 

" Ще имаме лидерски срещи, когато всички премислим и узреем и има смисъл да ги проведем “, уточни Борисов. 

Той назова кабинет на малцинството с 60 депутата неуместна концепция. 

" Всеки отговор на подобен въпрос допуска да тичате по коридора и питате. Над месец харчим държавни пари за нищо до този миг “, възмути се Бойко Борисов. 

" Като не го създадат, отиваме на избори и ви искам приятна игра. Аз не предлагам порции, аз не предлагам постове, аз не предлагам нищо. Аз предлагам да забележим дали имаме късмет. Ние си приказваме, аз се срещах, нали си говорихме? Нашата стратегия всички сте я видели. Ами може и да се е забавлявала дамата. Ние се забавляваме всеки ден с техните нелепости. Няма трети мандат! От вчерашните диалози знаем, че няма да има трети мандат. Вие ми казвате, че имаме несъгласия. Противоречията за Украйна са непоправими “, съобщи водачът на ГЕРБ. 

Борисов още веднъж сподели, че от ГЕРБ вършат непрестанно взаимни отстъпки. 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР