Нито имам право нито съм го направил. Но изразих, като

...
Нито имам право нито съм го направил. Но изразих, като
Коментари Харесай

Борисов скочи остро на Манолова и разкри цялата долна схема на Христо Иванов и Лозан Панов

Нито имам право нито съм го направил. Но показах, като всеки жител тази позиция, бях безапелационен, че това повече не може да продължава. Чест им прави, на БФС, че всички си подадоха оставката. Надявам се, че към този момент ще се обръща внимание и на детско юношеския футбол. Ние сме подготвени да помогнем.

Така реагира министър председателят Бойко Борисов в ефира на bTV на думите на своя английски сътрудник Борис Джонсън, който съобщи, че е "очарован, че шефът на БФС е уволнен ".

Премиерът Борисов огласи нови данни за нещастието с 39 натрупа в Англия

"Факт е, че ние сме изпълнили всичките ограничения, които бяха предписани. Далеч съм да считам, че сме идеални. Такива проблеми има и в останалите европейски страни. Всички сътрудници показаха неодобрение, че подобен мониторинг имаше единствено по отношение на Румъния и България. Сега ще има един общ механизъм за всички страни. Сега ще би трябвало всички да се усъвършенстваме ", съобщи Борисов,коментирайки новината за отпадането на Мониторинга на Европейски Съюз по отношение на България.

"Аз даже поддържах Панов за Джок. Законът би трябвало да е над всичко ", безапелационен е министър-председателят.

Премиерът благодарих на Жан-Клод Юнкер, на Тимерманс, на водача на ПЕС Сергей Станишев "Много оказа помощ. На Христо Иванов, с който направихме редица промени, които в този момент са регистрирани. Всеки би трябвало да бъде удовлетворен, че в Европа и светът четат, че за България е изнемощял механизма ", сподели още Борисов.

За Румъния, за жалост, не е добра вест,добави той.

Премиерът разяснява изборът на основен прокурор и единствената номинация за поста -Иван Гешев, на фона на митинги.

"Протестира една политическа партия. Протестите са на една политическа партия. какво да ви кажа. Ако се върнем обратно във времето, тези оферти, тези промени в закона, ги направихме поради Христо Иванов. Тогава, с цел да не се месят политиците, се взе решение от Народното събрание и закона се промени прокурорите да предлагат и издигат своите кандидатури ",каза то.

По думите му,издигането на кандидатура от страна на държавното управление би било лицемерно.

Премиерът Борисов огласи нови данни за нещастието с 39 натрупа в Англия

"Мисля,че е лицемерно аз да издигам претенденти. Представете си Емил Радев да бъде определен и основният прокурор ще стане народен представител от ГЕРБ. Считам, че Емил Радев беше най-подходящ.

Кой да изберем? Крум Зарков? За да не бъдем лицемерни ние казахме по този начин: дано прокурорите повдигнат своята кандидатура, кандидатури. Не издигнахме основен прокурор тъй като е лицемерно ", сподели Борисов.

"Издигнахме Мая Манолова и видяхме какво си причинихме. Издигнахме водач на опозицията. В началото Манолова сподели, че тя е аполитична. Тя по този начин твърдеше пред мен. Бях доверчив, бях лековерен. Можеше и Христо Иванов да предложим ",добави министър председателят.

По кое време Лозан Панов беше определен за ръководител на Конституционен съд? Избрахме го с цялата мощност на ГЕРБ, напомни още Борисов.
По предложение на Христо Иванов избрахме преди време с цялата мощност на ГЕРБ Лозан Панов. След това избрахме и ръководителя на Софийски градски съд, и него го гласувахме, посочи Борисов. И добави, че всичко, което е желано, е направено.

Никога не съм бил двуличник и няколко пъти съм посочил на опозицията своята индиферентност и при всички случаи са ми правили огромни проблеми, този път въобще не съм се месил, грам, съобщи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР