Нито има пари, нито има възлагания за ремонти по републиканската

...
Нито има пари, нито има възлагания за ремонти по републиканската
Коментари Харесай

Пътищарите имат само един ход. Започват след Великден

Нито има пари, нито има възлагания за поправки по републиканската пътна мрежа, а тя е в трагично положение. Ще подсетим и Министерски съвет, че решението е в тяхното пълномощия. След Великден митингите ще бъдат безсрочни, в случай че не се откри решение.     

Това съобщи ръководителят на Управителния съвет на на Браншовата камара " Пътища " Стефан Чайков пред Българска национална телевизия. 

За Чайков е неразбираема борбата в Народното събрание. Всички са прави в разрешаването на казуса, само че решенията би трябвало да се взимат от Министерски съвет за това дали настоящето управление на АПИ да довърши ремонта и поддръжката на пътищата до подписване на новите контракти, изясни Чайков.  Той уточни, че за пътища всяка година се харчат сред милиард-милиард и половина. Според него това, което не се схваща е, че договорите и възлаганията за поддръжката и ремонт на пътищата са законни. 

Стефан Чайков чува единствено политическо говорене, само че не и действително решение на проблемите. Държавата сега дължи на пътните строители към милиард и 100 хиляди лв., а по възлаганията - милиард и двеста хиляди лв., уточни Чайков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР