Нито една минипола и най-интригуващото деколте не могат да се

...
Нито една минипола и най-интригуващото деколте не могат да се
Коментари Харесай

5 техники за съблазняване, които винаги работят

Нито една минипола и най-интригуващото деколте не могат да се сравнят с резултата върху мъжете на тези елементарни типичен техники за привличане на интерес.
Докато мъжете би трябвало да си блъскат мозъка всякога по какъв начин да подходят, защо да приказват и по кое време към този момент е допустимо да ви целунат, тези няколко техники са задоволителни за дамите, с цел да привлекат всеки.

Представяме ви няколко техники за съблазняване

Внимателно олизване на устните

Физиологията е отговорна. Когато хората са обезпокоени, уплашени или разчувствани, устните им изсъхват. Всичко се случва по този начин: тялото получава доза адреналин, притокът на кръв се усилва, температурата леко се покачва, съдовете се уголемяват. Кожата на устните е доста тънка и деликатна, реагира съвсем незабавно – сухота. Което води до несъзнателно предпочитание да ги оближеш.
Този жест може да бъде дешифриран по разнообразни способи. Ако обаче една жена, до момента в който беседва с мъж, нежно прокара върха на езика си по устните си, това се възприема като ясна демонстрация на полово предпочитание. Тогава самонадеяността и фантазията сами стартират да работят. Това е убийствена композиция, която постоянно е виновна за най-дивите ни завършения.

Изгарящият шепот е втората измежду сполучливите техники за съблазняване

 5 техники за съблазняване, които постоянно работят

Гласът е първото нещо, на което мъжете обръщат внимание в общуването тет-а-тет. Често една лека обгръщаща дрезгавост е задоволителна за една дама, с цел да внесе комплициране в сърцата на мъжете. Но въпреки всичко мнозина ще нарекат шепота най-силният полов сигнал. Особено когато шушукат в ухото, навеждайки се към събеседника, а дъхът на момичето изгаря бузата на мъжа, проправяйки си път надолу по врата надолу по яката на ризата. Като цяло работи като хипнотичен взор на боа на заек, единствено че мислите в главата в този миг са приятни.

Първо, фразите, произнесени едвам чуто, допускат оптимално доближаване един към различен. Това е най-интимният вид за „ невлюбени “. Второ, шепотът нормално споделя неща, които не са предопределени за никой различен, това е персонално известие. Нищо не сближава хората по този начин, както споделената загадка. Между другото, в нощните заведения, каквото и да кажете, всичко наподобява като шепот поради безумно мощната музика, може би по тази причина девойките там съумяват да се опознаят и да предизвикат момчетата толкоз елементарно?

Енергичен танц

 техники за съблазняване сигнали мъж и жена

Неслучайно стриптийзът е танц под звуците на музика. Гледката на жена, която танцува ритмично подава пряк сигнал, че тази жена е уверена в себе си, владее тялото си и умее да го подчинява на ритъма.
Противно на общоприетото разбиране, мъжете се възбуждат освен от голота или гушкане по време на муден танц. Въпреки че това работи добре. Често те обичат просто да гледат дамите по какъв начин танцуват. И в случай че тя му показва, че не е просто статист, а главен фен, тогава …може да направи всичко с него.

Леко допиране – техники за съблазняване

 техники за съблазняване сигнали мъж и жена

Сега, несъмнено, времената са по-различни от преди: никой не се изчервява, когато ръцете ви едвам се допират, само че като цяло тази магия към момента работи. Жените имат много впечатляващ набор от тактилни полови сигнали без преход към хоризонталната низина. Все едно, инцидентните докосвания на ръката, леките удари на гърба на ръката и класическото подравняване на вратовръзката обезоръжават.

 

Възхитен взор

 техники за съблазняване сигнали мъж и жена

Най-интересното от всичко е, че дамите, в случай че желаят, могат да се оправят без всичко нагоре. Трябва им единствено един взор. Те стрелят с очи от незапомнени времена и системата е отработена: първо улавят директния взор на заинтригуван човек, след което се пробват да го задържат най-малко за няколко секунди, като последователно го насищат с приятност. В тази приятност мъжете се давят, губят и най-малката дарба да се съпротивляват – и го вършат на драго сърце.
Дори и най-самоуверените мачовци имат дребна уязвимост: обичат да им се възхищават. Те не имат вяра доста на думите, само че въпреки всичко не престават да имат вяра на очите, които към момента остават огледало на душата. Разбира се, в случай че мъжът си мисли, че няма нищо изключително, за което да му се възхищават, тогава подобен взор може да се одобри като насмешка. Но, за благополучие, по-голямата част от мъжкото съсловие се оправят доста добре със самочувствието.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР