Нито Джуд Белингам, нито Люис Дънк ще бъдат готови за

...
Нито Джуд Белингам, нито Люис Дънк ще бъдат готови за
Коментари Харесай

Белингам пропуска мачовете на Англия с Малта и Северна Македония

Нито Джуд Белингам, нито Люис Дънк ще бъдат подготвени за мачовете на британския тим за идните европейски квалификации, защото са с травми, потвърдиха от щаба на англичаните през днешния ден. И двамата отпадат от сметките на селекционера Гарет Саутгейт, който ще би трябвало да се оправя и без тях в идващите 10 дни.

Белингам, който е ново попълнение на Реал (Мадрид) за идващия сезон, е отвън игра в последните мачове от сезона в Бундеслигата за последния си клуб Борусия (Дортмунд) и не съумя да ги измъкне от равенството 2:2 против Майнц.
 Борусия (Дортмунд) завоюва 100 млн. евро от Белингам, а взима негов заместител единствено за 8 млн.
Борусия (Дортмунд) завоюва 100 млн. евро от Белингам, а взима негов заместител единствено за 8 млн.

Вижте кой е той

Въпросната среща постави завършек на фантазиите на " жълто-черните " за шампионска купа в Германия. 19-годишният атакуващ полузащитник ще продължи рехабилитацията си в националния футболен център.

Дънк беше включен в състава от 25 футболисти от селекционера Гарет Саутгейт за идните мачове с Малта на 16-и юни и против Република Северна Македония на 19-и на стадион Олд Трафорд. Бранителят на Брайтън обаче не може да се оправи на време за двата дуела от контузия, провокирана от последните мачове и през днешния ден беше освободен от лагера.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР