Ниско либидо? Редки оргазми? Затова е виновен вашият характер. 43% от

...
Ниско либидо? Редки оргазми? Затова е виновен вашият характер.
43% от
Коментари Харесай

Защо този тип хора имат по-добър сексуален живот

Ниско либидо? Редки оргазми? Затова е отговорен вашият темперамент.
43% от дамите страдат от полова дисфункция (ниско либидо, рядко срещани оргазми, мъчителен сексуален акт). Това демонстрира изследване, оповестено в списание Sexual Medicine.
И въпреки някои да имат вяра, че това се дължи на здравно положение, това в действителност може да е резултат от личността на хората, които вършат секс.
Предишни проучвания демонстрират, че неприятното здраве и болести като диабет, могат да допринесат за полова дисфункция или разстройство.
И въпреки всичко малко се знае за въздействието на личността на човек и нейните реакции към стресови обстановки.
Изследователи са следили 50 дами, които по време на изследването са били на лекуване за полова дисфункция. Били им дадени личностни проби, с цел да схванат характерностите на интервюираните.
Учените разпознали множеството от дамите като екстроверти, приветливи, съзнателни, прочувствено постоянни и отворени към завършения.
След това били помолени да оценят своите механизми за справяне в стресова обстановка.
Въз основа на отговорите на дамите откривателите разкрили, че тези без трендове към екстровертност, трендове, в които влизат черти като позитивност, лежерност и активност, изпитват по-лоша полова функционалност.
И проучването също по този начин открило, че дамите, които имат екстровертирани трендове, както и дамите, които са отворени към случки, имат качествата да бъдат изобретателни и любопитни, действат по-добре полово, за разлика от дамите, които са интровертни или не толкоз отворени за разнообразни прекарвания.
Същото важи и за дамите, които са склонни да се оправят негативно с житейските тегоби, прибягвайки до използването на опиатни субстанции и самообвинение.
Има и други проучвания, които откриват сходни изказвания, свързващи екстровертността с по-добрия и по-обилен полов живот.
С други думи, приемливоте равнища на половия ви живот може да се дефинират от това какъв брой сте положителни като човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР