Нищо не се оголва (ако дадем нашите БТР-и на Украйна

...
Нищо не се оголва (ако дадем нашите БТР-и на Украйна
Коментари Харесай

Асен Агов: С даването на нашите БТР-и нищо не оголваме, това е смешна заблуда

Нищо не се оголва (ако дадем нашите БТР-и на Украйна – бел.ред.). Това е легенда и илюзия, която е смешна. Защото нито армията ни, нито жандармерията може да издържи на експанзия от страна на Русия повече от 2-3 дни. Това е сюжет от една изкуствена дискусия, тъй като с цел да се постави завършек на тази война е украинците да изтласкат руснаците, в това число и от Крим, и чак тогава руснаците ще седнат на договарянията. Тази позиция изрази в студиото на Нова ТВ журналистът и някогашен народен представител Асен Агов.

Той уточни, че не има вяра съдружниците да ни изоставят, по тази причина нямам доверие, че сме изпуснали и влака с триъгълните покупко-продажби.

За първи път виждам да се промени политиката във връзка с модернизацията на българската войска, която да стане способна да взе участие съответно в общи дейности с нашите съдружници, посочи журналистът.

Той бе безапелационен, че България трябваше да даде военна помощ на Украйна доста по-рано. И тогава нямаше да се стигне до този псевдоскандала у нас. Хората, които основават препирнята, са малцинство и доста скоро ще се опарят. Затова е спокоен, изключително в този момент като вижда дейностите на държавното управление – те са верните, като на страна, членка на Европейски Съюз и НАТО.

Сред хората, които подстрекаваха този скандал, не може да не са забелязали каква война води Русия. Русначетата, които са в окопите, ще бъдат избити, тъй като не знаят какво да вършат и не разполагат с въоръжението, с цел да се опълчват на ВСУ, разяснява журналиста.

Що се отнася до срещата на върха във Вилнюс, той счита, че настояването на Зеленски Украйна да получи дата за участие в НАТО не е било състоятелно. И напомни, че нито една страна членка на Алианса не е желала дата, до която да бъде призната. Агов счита, че Зеленски е задоволително образован, с цел да е знаел, че и Украйна няма да получи съответна дата за участие.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР