Нищо не може да ви подготви за това, което предстои.

...
Нищо не може да ви подготви за това, което предстои.
Коментари Харесай

От този петък внимавайте кой ви подарява „Усмивка“

Нищо не може да ви приготви за това, което следва. Този петък, 30 септември, единствено в киносалоните посрещаме ужаса с Усмивка – под напрежение хорър трилър, разказващ за извънреден феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка. А един път видите ли я, към този момент е прекомерно късно. Филмът по автентичен метод употребява изразните средства на киното, с цел да сътвори атмосфера на нарастващ призрачен сън, в центъра на който е истинска и дълбока психическа история, която те кара да се чудиш дали ужасяващите събития на екран могат да се случат в действителност. 

Специално видео ни води зад кулисите на страховитата продукция, където режисьорът Паркър Фин, звездата на кино лентата Соси Бейкън и сътрудниците ѝ артисти Кал Пен и Кайл Гарнър разкриват любопитни детайлности за креативния развой и за естеството на Усмивка , който ще изправи феновете пред неподправения примитивен смут на това да се сблъскаш със смъртоносна свръхестествена опасност, без да знаеш от къде се е появила и по какъв начин да бъде спряна. 

С пленителна тайнственост, голям брой ужасяващи подиуми и изненадващи обрати,  Усмивка  ще предложи незабравимо страховито прекарване на всички фенове в кината, без значение дали са одобрени почитатели на жанра или избират по-дълбоки и трагични истории. А за всички престрашили се да пристъпят в киносалона, една от най-приятните и разпознаваеми в целия свят форми на вежливост сред хората, към този момент в никакъв случай няма да бъде същата.

Ужасът дебне с Усмивка от 30 септември единствено в кината.

За кино лентата :

Терапевтът доктор Роуз Котър (Соси Бейкън) става очевидец на травматичен случай с неин пациент и стартира да се сблъсква с плашещи, необясними феномени, които единствено тя може да види и за които няма никакво пояснение. Постепенно ужасът гълтам целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага единствено с няколко дни, преди злонамерена свръхестествена мощ да постави завършек на живота ѝ. Но с цел да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна действителност, Роуз би трябвало да се изправи пред демоните на личното си минало и да разкрие какво се крие зад злокобното проклинание на усмивката.

Режисьор и сценарист на Усмивка е Паркър Фин (The Hidebehind), а продуценти са Марти Боуен, Уик Годфри, Айзъл Клауснър и Робърт Салермо. В функциите са Соси Бейкън, Джеси Т. Ъшър, Кайл Гарнър, Робин Уейгърт, Кейтлин Стейси, Кал Пен, Роб Морган и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР