Никой от ГЕРБ не трябваше да си подава оставката заради

...
Никой от ГЕРБ не трябваше да си подава оставката заради
Коментари Харесай

Лукарски за оставките: С какво е по-различен Цветан Цветанов от Цецка Цачева?

Никой от ГЕРБ не трябваше да си подава оставката поради покупко-продажбите на властта, само че това беше решение на Борисов. Това разяснява в изявление за bTV Радио някогашният водач на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски .

И добави: „ Каквото за всички, това и за гол Хасан. С какво е по-различен Цветан Цветанов от Цецка Цачева , щом се желае нейната оставка, тогава идва въпросът за какво не се желае оставката на Цветанов? “. Но акцентира, че различен въпрос е дали въобще е трябвало да се желаят оставки.
Съюз на демократичните сили с няколко претенденти за двете места в листата на ГЕРБ На нова среща сред двете партии тази седмица ще бъде подписано съглашение за коалиция
След като стана ясно, че ГЕРБ ще се яви дружно със Съюз на демократичните сили на идните избори за Европейски парламент, някогашният водач на партията Божидар Лукарски изиска оставката на сегашния Румен Христов . Днес Лукарски изясни, че е бил провокиран от метода, по който този съюз е бил оповестен без тематиката да е разисквана в границите на Съюз на демократичните сили. „ За господин Борисов е ясно, че утвърждава за себе си такава коалиция и това е задоволително, само че за нас като седесари е унизително “, уточни някогашният водач на Съюз на демократичните сили.

Според Лукарски има и плюсове, и минуси от обединението с ГЕРБ – Съюз на демократичните сили ще оцелее по този метод, само че може да се стигне и до претопяването му. „ Не е просто въпрос на оцеляване, а е въпрос на праволинейност – къде и по какъв начин се позиционираш в политическото пространство. И това ще бъде оценено от гласоподавателите, които не харесват ГЕРБ “, добави някогашният водач на Съюз на демократичните сили.

Той позволи и различен вид – без значение от резултатите на изборите, ГЕРБ да упрекна Съюз на демократичните сили за получената от гласоподавателите поддръжка.

Миналата седмица във „ Важното, казано на глас “ водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов съобщи, че е афектиран на реакцията на Лукарски. Бившият ръководител на партията обаче не видя проблем: „ В партийната работа не сме се събрали да се целуваме и обичаме, това е фамилна работа “.

Очаквайте цялото изявление на Божидар Лукарски довечера във „ Важното, казано на глас “ по bTV Радио!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР