Никой няма право да говори лъжи и клевети, пък било

...
Никой няма право да говори лъжи и клевети, пък било
Коментари Харесай

Костадинов: Защо никой не поставя въпроса за оставката на Ицо Хазарта?

" Никой няма право да приказва неистини и клюки, пък било то и от парламентарната естрада ".

Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов поради абсурда с аромат на пердах с Искрен Митев.

Костадинов обърна внимание на тематиката за къщата си и за партийната дотация – било неистина и клюка, че той присвоил част от дотацията.

Той сподели имуществената си декларация – за покупката на къщата има ипотека от малко над 180 000 лв.. " Никога не съм имал (сметка в евро) ", съобщи водачът на „ Възраждане” пред bTV.

Костадин Костадинов показва, че е имало произвеждане от способен орган, че е присвоил 1 000 000 лв. държавна дотация, само че в действителност дотацията на „ Възраждане” е по-малка – 904 000 лв.. Проверката е траяла година и половина и е посочила, че няма нарушаване. Не съм обидил Искрен Митев. Излиза и ме назовава безусловно " апаш ". Не съм го наричал " охлюв ", заключи Костадинов.

И отхвърли, че е щял да извърши заканата да разбие носа на Митев, както се закани. Показах на децата, че когато имаш засегната чест. " Аз съм мъж и имам чест ", сподели водачът на " Възраждане ", съгласно който Кристиан Вигенин като водещ пленарното съвещание му отказал опция да отговори на Митев.

Костадинов не посочи в границите на каква процедура се случи това и дали в действителност той е имал право на имитация на Митев.

" Никога не бих си разрешил да нарека министър-председателя или някой от ръководещата коалиция с прилагателни или име ", съобщи Костадинов.

Ден преди тов а Митев съобщи: " Извинявам се, че станахте очевидци на едно пошло и детско държание. Просто желаех да му оправя вратовръзката, на Костадинов ".

Лидерът на " Възраждане " апелира наложеното му наказване - неодобрение. Той е безапелационен, че всичко било провокация. А на въпрос дали Митев е бил прав да споделя, че " Възраждане " гласоподава постоянно по този начин, както ГЕРБ, Костадинов обърна отговора на тематика по какъв начин било гласувано при избора за членове на Съвет за електронни медии.

Това е рецидив за хората от „ Продължаваме промяната “. Вчера един от техните депутати размахваше междинни пръсти. Това лице е зам.-председател на комисията по обучение, това лице е член на комисията по просвета. Защо никой не слага въпроса за неговата оставка “, сподели Костадинов във връзка различен скандал в Народно събрание с непристоен жест от страна на Христо Петров – Ицо Хазарта.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР