Никой не знае кои са извършителите и какви може да

...
Никой не знае кои са извършителите и какви може да
Коментари Харесай

Над 300 души били убодени с инжекции в нощни клубове във Франция

Никой не знае кои са причинителите и какви може да са претекстовете им

Над 300 души във Франция оповестиха, че са били убодени с игли в нощни клубове или на концерти през последните месеци, без управляващите да могат още да потвърдят защо става въпрос, съобщи “Скай Нюз”, представен от.

Въпреки че по случая работят лекари и голям брой прокурори, никой не знае кои са причинителите, какви може да са претекстовете им, и дали жертвите са били инжектирани с опиати - или въобще каквото и да било вещество, показва в репортаж английската телевизия.

Хора от Париж, Тулуза, Нант, Нанси, Рен и други градове във Франция оповестяват, че са били убодени с игла без тяхното познание или позволение.

Мишените на тези странни набези са най-вече дами, които демонстрират забележими белези от инжектиране, постоянно синини и оповестяват за признаци като възприятие на изнемощялост.

Собствениците на клубове и полицията се пробват да покачат осведомеността, а френски рап-изпълнител неотдавна даже прекъсна концерта си, с цел да предизвести посетителите на концерти за риска от неочаквани набези с игла.

Правителството на Обединеното кралство изследва поредност от “убождане на игли”, а полицията в Белгия и Холандия също проверява сигнали за сходни случаи.

Френската полиция оповестява за 302 души подали публични тъжби за убождания с игла.

Водят се няколко полицейски следствия в разнообразни райони, само че към момента няма обвинени, не е открита игла и претекстът остава неразбираем.

В Обединеното кралство Народното събрание издаде отчет през април за убожданията с игли в заведения и нощни клубове след регистриран скок на сходни произшествия предходната година, показва “Скай Нюз”.

Според отчета полицията е получила данни за към 1000 случая на инжектиране с игла в цялата страна към октомври 2021 година, когато студентите се върнаха в университетите след облекчение на рестриктивните мерки на COVID-19.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР