Никой не спечели, защото тези избори показаха няколко ясни процеса,

...
Никой не спечели, защото тези избори показаха няколко ясни процеса,
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Хекимян и Портних бяха неизбираеми кандидати

Никой не завоюва, тъй като тези избори демонстрираха няколко ясни процеса, по които съвсем към този момент няма спор и които се следят от много от дълго време, само че трябваше да бъдат напълно забележими, дето се споделя на масата на изборите, с цел да може да определим и да кажем – да, няма, няма различен тип интерпретация върху това какво се случва в страната. Това съобщи проф. Антоанета Христова, шеф на Института за проучване на популацията и индивида при Българската академия на науките пред " Фокус ".
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1042
Според проф. Христова ръководещите са изгубили доверието на жителите.

" Първо, те не съумяват да съберат доверието им от позиция на политическо държание в Народното събрание, т.е. основаването на закони. На второ място, не събират доверието по тази причина, тъй като бяха дали обещание, че смисълът на сглобката е да бъдем признати в " Шенген “, да бъде признато еврото и така нататък, едни спомагателни екстри, които трябваше да се получат вследствие на тази сглобка, т.е. ориентацията към Европейския съюз и нашето и все по-стабилно, изрично консолидиране. Резултатът е, че нито едно от тези неща, които бяха обещани за интервала, в който досега те ръководят, не се случва. Напротив – ние чуваме непрекъснато отдалечаване и съвсем до степен на решителност отхвърлянето на нашата кандидатура в едната и в другата обстановка, и за еврото, и за " Шенген “, които са полезности за това държавно управление. На трето място – тъй като те демонстрираха, че не се интересуват от гласоподавателите на тези избори. Защо не се интересуват? Защото бяха издигнати кандидатури, които не бяха припознати. Кога една политическа партия, която апропо – давам образец – като, има задоволително доста младежи, а и освен млади, и възрастни, и в силата си, които са дълго време тичали в редиците на партията, с цел да бъдат видяни и надлежно препоръчани. Много има, ужасно доста. Какво направи? направи по този начин, щото в огромните си мощни бастиони да издигна претенденти, които са неизбираеми ", изясни тя.

Проф. Христова уточни в София и Портних във Варна като " неизбираеми " претенденти.

" От началото на появяването на Хекимян аз настоявам, че той е неизбираем заради поредност от аргументи, една от които е, че той е доста повече като профил претендент за ПП-ДБ, в сравнение с за вида гласоподавател на, заради това, че той не е квалифициран, че в последния миг му беше издигната кандидатурата и че той не е признат от самите гласоподаватели, тъй като дълго време се свързва неговото име с медийна офанзива против. От другата страна, да дадем различен образец – Варна. Няма варненец, с който да разговаряте в неговото болшинство, с изключение на твърдите гласоподаватели, тези, които са към самия Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на, които да ви кажат, че Портних е допустим. Няма подобен. Аз се изненадвах от… все едно нямат връзка с действителността тезите на, че това е надали не обезпечен избор. Не може да бъде обезпечен избор, когато в най-обикновен диалог – в случай че бяхте тръгнали по улиците на Варна и разговаряте, те ще кажат " Абсурд! Портних – не! “. Защо е друга тематика, не е нужно да я обясняваме сега, само че Портних е недопустим за варненци. И макар голямата база с фрагменти, с които разполага варненското, се издига Портних ", показва Христова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР