Никой не може да ме обвини, че симпатизирам на БСП

...
Никой не може да ме обвини, че симпатизирам на БСП
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Да започнеш кампания срещу лидера на БСП, която те издигна и брани 5 г., е саморазправа. Токсичният е Радев

" Никой не може да ме упрекна, че съчувствува на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова или на ДаБГ и Христо Иванов, само че да започнеш акция против водача на Българска социалистическа партия, която те издигна и брани 5 години и да го правиш посредством представителя на служебно си държавно управление Антон Кутев и Елена Йончева си е същинска разпра! " Това написа в профила си във " Facebook " Десислава Атанасова от ГЕРБ. Тя назовава Радев " токсичният ".

Ето какво написа Атанасова в обществената мрежа:

Никой не може да ме упрекна, че съчувствува на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова или на ДаБГ и Христо Иванов, само че да започнеш акция против водача на Българска социалистическа партия, която те издигна и брани 5 години и да го правиш посредством представителя на служебно си държавно управление Антон Кутев и Елена Йончева си е същинска разпра!
Радев обезглави и ДаБГ, които коленичеха на площада, Има Такъв Народ изгуби 400 000 гласа, а четвъртата " протестна " партия, която една година разнасяше ковчези и чували из София, даже не е в Народното събрание.
Радев не желае парламентарна народна власт, а властнически режим!
И какво се оказа уважаеми социалисти, сценаристи, умни и красиви, изправени мутри, токсичният е Радев!
свързани новини28583преди 2 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР