Никой не ме издирва, в Сърце и мозък“ съм с

...
Никой не ме издирва, в Сърце и мозък“ съм с
Коментари Харесай

Ужас! Динко от Ямбол бере душа в болница

„ Никой не ме търси, в „ Сърце и мозък “ съм с заплаха за живота “. Това сподели пред Флагман.бг ямболският предприемач Господин Вълев, по-известен като Динко от Ямбол.

Рано тази заран в онлайн пространството се появиха изказвания, че полицията издирвала Динко за присъединяване в проведена незаконна група, работила на територията на Ямбол в продължение на три години.

Според Трафикнюз.бг даже имало издадена заповед за ареста на Динко, само че до този миг той не бил открит. Репортер на Флагман.бг два пъти беседва с Динко тази заран и очевидно той не се укриваше - вдигаше на непознати номера на титулярния си номер, който елементарно може да откри всеки проверяващ служител на реда.

В разнообразни медийни изявления се твърди, че Динко бил търсен, тъй като имало показания против него от лице, което през вчерашния ден било арестувано на територията на Ямбол. Въпросният показал, че Господин Вълев провел скица за изнудване на аварирали водачи на тирове, в която взели участие и служители на реда от Ямбол. Това обаче са изказвания, без съответни доказаталества и Динко бил търсен за разпит.

„ Нямам визия защо ми говорите, само че от няколко дни съм в болница, в тежко положение – с тромб и съсирване на кръвта. Едва ме избавиха “, разгласи Динко пред Флагман.бг.

Преди две години той претърпя тежък случай, след който безусловно живее втори живот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР