Сагата Co-op Live продължава, като Liam Gallagher и бюджетният супермаркет

...
Сагата Co-op Live продължава, като Liam Gallagher и бюджетният супермаркет
Коментари Харесай

Liam Gallagher издава предупреждение за Co-op Live на фона на опасения, че концертът на рокер на проблемна арена ще бъде преустановен

Сагата Co-op Live продължава, като Liam Gallagher и бюджетният супермаркет в този момент се сплотяват, с цел да ударят арената под огън.

Легендата на Oasis, на 51 години, ще свири на своето юбилейно турне Definitely Maybe в проблематичното място в Манчестър идващия месец, само че нищо не е несъмнено, когато става въпрос за Co-op Live.

В това, което бързо се оформя като личната версия на Манчестър на абсурда с фестивала Fyre, Co-op Live е малтретиран от проблеми, откогато беше планувано да отвори вратите си за обществеността предишния месец, със занимателни човек, Питър Кей, запазен да бъде първото осъществяване, което в миналото е изпълнявало на сцената.

Въпреки това, звездата от Phoenix Nights Питър към момента не е стъпил в залата на Co-op Live, защото предаванията на комикса бяха пренасрочени към този момент два пъти, а концертите на още повече звезди бяха отсрочени в последния миг.

p>

Разпродадените концерти на американската поп звезда Оливия Родриго бяха прекъснати по-рано тази сед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР