Никой на никого не забранява да има шумни заведения и

...
Никой на никого не забранява да има шумни заведения и
Коментари Харесай

Симеонов отново срещу шумните заведения в курортите

" Никой на никого не не разрешава да има шумни заведения и след 24 часа, само че би трябвало да се обезшумят според наредбата. Нека всеки да си направи вложенията като шумоизолира ", сподели пред хотелиерите Валери Симеонов.

Вицепремиерът се срещна през днешния ден с туристическия отрасъл в Поморие, с ъобщиха от пресцентъра на общината.

Той се закани нарушителите да бъдат наказвани.

Симеонов отговори на поставените му въпроси , касаещи изискванията за наемане на задгранични служащи, облагането на апартхотелите, статутът на преместваемите обекти и други.

На срещата участваха кметът Иван Алексиев, ст.комисар Калоян Калоянов - шеф на ОДМВР-Бургас, гл. контрольор Георги Куцаров - шеф на районно управление (на МВР) Полиция-Поморие и ръководителят на Общински съвет Поморие Адам Адамов.

Кметът Алексиев заяви, че градът е подготвен да посрещне туристите си , като акцентира, че Поморие е безценен, фамилен курорт и като подобен, напъните са ориентирани към непрестанно повдигане на равнището му.

За началото на летния сезон към този момент са обособени задоволително паркинги, в това число за рейсове. Издадени са заповеди по отношение на осъществяването на товаро - разтоварни и снабдителни действия на територията на град Поморие, както и за краткотрайна възбрана за придвижване на коли в част от ул. " Княз Борис І ", която става пешеходна за летния сезон.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР