Никопол. Носителите на промяната са младите хора. Това каза председателят

...
Никопол. Носителите на промяната са младите хора. Това каза председателят
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мустафа Карадайъ от Никопол: Младите са носители на промяната

Никопол. Носителите на смяната са младежите. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на листата на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на избирателен протест в град Никопол. Жители и посетители от региона посрещнаха Централния лъч на Движение за права и свободи на площада пред Общината, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .
На нас ни имат вяра в Европа, на нас ни имат доверие. Нас ни слушат в Европа, сподели ръководителят на Движение за права и свободи. Ние като Движение за права и свободи, като носители на демокрацията в България, носители на смяната от Варшавския контракт с цел да стигнем до НАТО и до Европейски Съюз. Ние през днешния ден имаме самочувствието, че би трябвало интензивно да участваме в измененията в Европейски Съюз. Ние знаем по какъв начин стават измененията и за това залагаме на нашите млади и опитни хора, акцентира Мустафа Карадайъ.
Днес Европейски Съюз има потребност от смяна, а смяната от сила, уточни Карадайъ. Носителите на смяната са младежите, разгласи той. „ Енергията на младежите прави смяната, само че ние в Движение за права и свободи знаем, че единствено силата не е задоволителна. Нужен е и опитът и мъдростта. Затова в нашата листа сме заложили на приемствеността, на опита и мъдростта и силата на младите, с цел да може Европейски Съюз да се промени в вярната посока, съобщи водачът на Движение за права и свободи.
Ние не заслужаваме и няма да бъдем най-бедната страна в Европа. Ние от Движение за права и свободи отхвърляме да завещаем на децата си бедността и унижението. Искаме мощна България и децата ни да учат и да основават генерации тук, съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев.
Имаме потребност от мощно Движение за права и свободи, на локално равнище, национално равнище и в Екологичен потенциал. Когато правата и свободите се нарушават в България, имаме потребност от по-висока естрада. Тази в Брюксел и Страсбург. Движение за права и свободи се трансформира в повсеместен бранител на всички жители на България, акцентира водачът на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк.
Движение за права и свободи излъчи младата, способена, експертна, амбициозна, мощна, надъхана, искаща да промени България и Европа листа, която ще работи за всеки един от вас, сподели евродепутатът Искра Михайлова.
На предизборния протест участваха още националният представител Велислава Кръстева, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Плевен Енгин Кючуков, претендентите за евродепутати Атидже Алиева-Вели, Севим Мусак и Антоанета Асенова.
04.05.2019г Движение за права и свободи ПРЕСЦЕНТЪР
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР