Николина Ангелкова, която обича да е пред камера се съгласи

...
Николина Ангелкова, която обича да е пред камера се съгласи
Коментари Харесай

Николина Ангелкова показа разкошния си дом в „Черешката”

Николина Ангелкова, която обича да е пред камера се съгласи на присъединяване в „ Черешката на тортата ” в новия сезон на кулинарното шоу. Отвори вратите на първокласния си голям дом и посрещна гостите си в луксозна конюнктура. Освен,  че е доста пространно на всички места можем да забележим творби на изкуството  и предмети, които са мемоари от пътешествията на някогашната депутатка от ГРЕБ по целия свят.

По край трапезата  в първокласното жилище се събра компанията от преводачът Мариана Хил, Боро Първи, журналистът Мишо Димитров и чалгаджийката Мария. Богатото меню, което сервира Ангелкова бе толкоз охолно и скъпо, че феновете не бяха виждали такова в „ Черешката ”.

Дамата предложи за предястие гъши дроб, в композиция с ябълка и телешко филе, две салати, две торти за десерт,  едната от които веганска, а за главно сервира филе от лаврак, пълнен със сьомга и някакви специфични фурми от персоналната плантация на принца на Саудитска Арабия. Гостите бяха впечатлени от храната, а реакцията им бе освен общителна. А се усети, че искрено се подмазваха на гостоприемната стопанка.

Даже Шеф Манчев, който все намира недостатъци на участниците този път похвали кулинарните умения на Ангелкова.

Самата тя описа някои любопитни детайлности към себе си: по какъв начин още на 9 си наумила, че ще учи за юрист и го постигнала, че хвърлила пъпа на дъщеричката си с Бостън и  че се увлича от политиката, въпреки всички да споделят, че е мръсна работа.На края сподели умения на съвършен танцьор в просторния си хол. Където съумя да събере с изключение на гостите си и няколко  танцьорки по латино танци.

Не всички обаче харесаха това дефиле на разкош и благосъстояние. Ядосана зрителка на тази показност написа: ”Направо съм гневна и немога да проумея. Защо тая политическа зурла, чието само достижение е лоялност на партията си, която оправи нейния живот, този на детето й, че и на внуците, все се бута под светлината на прожекторите. Докато бе министър единственото, с което се прочу бе, че обича да се снима с холивудски звезди и не пропусна гала по раздаването на Оскарите. Нейната безочливост ме разтрепери! ”

Автор: petel.bg

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР