Николета Лозанова успя да превърне името си в марка, без

...
Николета Лозанова успя да превърне името си в марка, без
Коментари Харесай

НиЛо проговори за отношенията си с Роналдо

Николета Лозанова съумя да трансформира името си в марка, без значение дали е хулена или обичана. Всяка нейна крачка се следи и копира, а с отварянето на устата си е сътворила не един или два абсурда.

Безспорно най-обсъжданата тематика е обвързвана с мъжете в леглото й. Името й е спрягано с едни от най-богатите и красиви мъже в България. Но наскоро, както "ШОУ " писа първи, тя направи същинска сензация откакто се намърда в леглото на Кристиано Роналдо.

Дълго време плеймейтката мълчеше по тематиката. Нито призна, нито отхвърли тази вест, а даде поле за изявя на всички фантаьори от медийния свят. След като темета отшумя, половинката на Ники Михайлов реши още веднъж да напомни, че е била интимна с известния футболист.

В изявление пловдивчанката бе запитана Кристиано или Неймар харесва повече. "Тук няма да ви споделям дали е от персонален опит (усмихва се), само че пък споделям: Роналдо! ", бе сбитият й отговор. С едно изречение Николета удостовери новината на "ШОУ " отпреди близо 4 години, която стигна даже до международни медии.

Срещата им с Роналдо напълно не била инцидентна, а авансово уговорена. Нападателят на „ Реал” (Мадрид) изискал да се запозне с нашенката, откакто инцидентно попаднал на нейни фотоси. По неговите думи Николета безумно доста приличала на някогашната му Ирина Шейк, която си остава любовта на живота му. На Николета не й трябвало доста и хванала първия аероплан за звездната аудиенция и загадка среща с Кристиано.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР