Николай Василев - партньор и най-близък приятел на 28-годишния Юмер

...
Николай Василев - партньор и най-близък приятел на 28-годишния Юмер
Коментари Харесай

Проговори най-близкият на изчезналия човек на Очите

Николай Василев - сътрудник и непосредствен другар на 28-годишния Юмер Мехмед, който от сряда, 4 август, е в неопределеност, настоя да приказва пред екип на Флагман.бг с гореща молба към органите на Министерство на вътрешните работи - да работят по-бързо, надявайки се, че към момента може да е жив.

„ С Юмер се познавам от 5 години. Работили сме дружно в разнообразни строителни обекти, добър занаятчия е по гипскартона. По разбираеми аргументи, откакто бе освободен от ареста преди 7 месеца поради присъединяване в ОПГ-то на Димитър Желязков, сътрудникът ми към момента бе с мярка за неотклонение „ подписка “ и мъчно може да бъде нает с постоянен трудов контракт. Работеше във компанията ни, която аз съм записал. Обектът от който изчезна в сряда е предстоящ хранителен магазин на ул. “Иван Богоров “ 42.

Помещенията на този сутерен са закупени от поморийски компания, която ни разпореди реорганизация. Юмер е момче, което през целия си живот се е борило единствено. Той е израснал в дома за сираци в село Бата, Поморийско. Още от дребен е скъсал с роднините си, почтен и честен човек е. Работеше крепко, когато се е налагало да се довършва обект, стоеше изключително и до посреднощ. Никога не е отсъствал без причина. Телефонът му, както знаете, е изключен. Връзка с него няма и приятелката му Габриела, с която бяха неразделни.

Той се чуваше безусловно през час с нея. Същият ден, сряда, 4 август, към 14 часа двамата отидохме с белия бус до бизнес център „ Триа “, където тя работи, с цел да ѝ занесем обяд. Поговориха си, след което аз го докарах назад до обекта. Юмер нямаше собствен личен автомобил. Придвижваше се с мен, с този бял бус или с дребен голф на различен сътрудник от бригадата.

Той не кара. Убеден съм, че му се е случило нещо неприятно, не би липсващ току-тъй “. Това са думите на Николай Василев, с който Юмер работи в партньорство след излизането от ареста на ул. „ Г.М.Димитров “ в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР