Николай Василев е фаворитът на Слави Трифонов за премиер. Миналата

...
Николай Василев е фаворитът на Слави Трифонов за премиер. Миналата
Коментари Харесай

Ето кого ще сложи Слави Трифонов за премиер на България - изборът е изненадващ

Николай Василев е любимецът на Слави Трифонов за министър председател. Миналата седмица Василев изявил подготвеност и да е вътрешен министър или министър на стопанската система, оповестява " Труд ". Николай Василев е отказал коментар пред медията.

„ Решил съм да не разясня. Нека се изявяват политиците в този момент “, е сбитият отговор Василев и спря да реагира след въпроса дали е подготвен да оглави държавно управление на партията на Слави.

Николай Василев бе отпред на няколко министерства в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори" и на тройната коалиция. Той бе вицепремиер и министър на стопанската система (2001-2003 г.), зам. министър-председател и министър на превоза и известията (2003-2005 г.) и министър на държавната администрация и административната промяна (2005-2009 г.).

Припомняме, че в изявление за „ Монд “ Слави Трифонов за първи път приказва по тематиката предстоящ министър председател на България. По думите му бъдещия министър председател би трябвало да е с профил, друг от неговия. Трябва да е някой, който е учил, приказва непознати езици и почтено показва България и прецизира, че имам поради едно име. Николай Василев изцяло дава отговор на характерностите, дадени от Трифонов. Освен това е допустима фигура за огромна част от партиите в политическия набор.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР