Николай Учиков заяви, че за него е било голямо удоволствие

...
Николай Учиков заяви, че за него е било голямо удоволствие
Коментари Харесай

Николай Учиков: Мачът с ЦСКА беше най-труден

Николай Учиков съобщи, че за него е било огромно наслаждение да играе Купа България с отбора на Нефтохимик. Бургазлии подвигнаха трофея след триумф с 3:0 над домакина Монтана.

" Днес беше третият ден, в който играем, и може би към този момент бяхме най-сработени и подготвени. В първия мач имаше неща, които не ни се получаваха. Хубавото е, че с всеки гейм подобрявахме индикаторите и нещата, които вършим. Тук желая да поздравя всички млади момчета в Нефтохимик, тъй като демонстрират ужасно развиване за възрастта, в която са. За мен беше извънредно наслаждение ", сподели Учиков след края на финала.
" Най-труден беше мачът с ЦСКА, тъй като беше първи и ненапълно и ние бяхме обезпокоени. Отборът на ЦСКА има опитни играчи, които са играли на високо равнище и към момента не престават да играят на ужасно равнище ", добави Учиков.
Той удостовери, че няма да остане в Нефтохимик, а ще продължи кариерата си в ПАОК (Солун): " Аз към този момент съм подписал в чужбина, отпътувам съвсем незабавно, тъй че няма да остана, само че за мен беше извънредно наслаждение за късото време, в което бях тук, да усетя атмосферата и ситуацията. Искам да поздравя Монтана за метода, по който игра. Има кадърни момчета, които се развиват. Това е хубаво за шампионата, за националния тим и нека за освен това. "

" Нефтохимик има голям капацитет да стане първенец. Ако всичко е наред, в случай че всички са здрави, мисля, че тимът има огромен късмет ", приключи Николай Учиков.

Снимка: Start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР