Николай Т. от Бургас се е заканил с убийство на

...
Николай Т. от Бургас се е заканил с убийство на
Коментари Харесай

Бургазлия към трима пострадали: Ще ви изтрепя като мишки

Николай Т. от Бургас се е заканил с ликвидиране на трима потърпевши, оповестиха от прокуратурата.

Районната прокуратура - Бургас повдигна обвиняване и внесе в съда искане за установяване на непрекъснатата му мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

На 13.08.2019 година е почнало следствието.

Прокурор при РП-Бургас е повдигнал обвиняване против Николай Т., за това че на 13.08.2019 година към 18,05 ч. в града на ул. “Раковска “ се заканил с ликвидиране на Е.В., насочвайки към него револвер и изричайки думите: „ Ще ви изтрепя като мишки “. Това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

На същата дата и място се заканил с ликвидиране на З.В., насочвайки към него револвер и изричайки думите: „ Ще ви изтрепя като мишки “, като това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

На същата дата в к/с “Лазур “ на ул. “Копривщица “ се заканил с ликвидиране на Н.Т., насочвайки към него револвер и изричайки думите: „ Искаш ли да те гръмна, искаш ли да те гръмна “, като и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

Събрани са задоволително доказателства, сочещи Николай Т. като причинител на инкриминираните тежки умишлени закононарушения. Същите са осъществени от обвинения след използването на алкохол и под въздействието на упойващо вещество.

Той е арестуван за период до 48 часа.

Съдът е насрочил правосъдното съвещание за 14.00ч.

Очаквайте подробности
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР