Николай Нанков, фейсбукНяма да е лесно, но скоро ще бъде

...
Николай Нанков, фейсбукНяма да е лесно, но скоро ще бъде
Коментари Харесай

Николай Нанков: Служебният регионален министър Шишков умишлено заблуждава гражданите като показва компрометирани проби на пътната настилка, а крие коректните


Николай Нанков, фейсбук

Няма да е елементарно, само че скоро ще бъде комплициран завършек на поредицата “Приказки под Шишковия шубрак “!

Служебният районен министър арх. Иван #Шишков съзнателно заблуждава жителите като демонстрира компрометирани проби на пътната настилка, а крие правилните. Давам образец – за съответен и закономерен мониторинг за сектора от 16,5 км на Северната скоростна дъга, са нужни най-малко 25 съществени и още толкоз контролни проби. Не 4-5, както прави министърът. От които единствено едната е с нарушена целокупност и във очевидно неестествено положение.

Повече имам вяра на надзорната компания на това трасе – най-голямата европейска компания в сектора, испанската SGS. Не позволявам, че една от най-големите в света надзорни компании ще компрометира името си и близо вековната си история.

Очевидно #Шишков не е министър, а гневен участник в предизборната акция. А огромните проблеми по пътищата в действителност идват от неговото безучастие – към този момент близо две години няма никаква пътна поддръжка. Няма и какъвто и да било надзор на тежкотоварния трафик – тировете всеобщо пътуват претрупани и компрометират настилките. Всеки водач знае, че проблематични са дейните (средните) ленти в избрани сектори, не цялото пътно платно.

Но не желая да адвокатствам на никого, в това число и на президента – тъй като някои от пътищата, за които приказва #Шишков, са от времето, когато сегашният основен секретар на президента Цвета Тимева е оглавявала отраслова дирекция в АПИ и е отговаряла за обектите.

Сега сме на старта на следващата предизборна акция. Първото място на #ГЕРБ-СДС е значимо за българската страна и за българите, тъй като след две години на лабораторни опити с неразбираеми участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Стабилността, предвидимостта, растежа, сигурността могат да бъдат върнати единствено с това #ГЕРБ-СДС да сме първа политическа мощ на 2 април. Убеден съм, че ще успеем да съставим устойчиво държавно управление.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР