Николай Михайлов се превърна в големия грешник при загубата на

...
Николай Михайлов се превърна в големия грешник при загубата на
Коментари Харесай

Кошмарен Николай Михайлов разочарова препълнените трибуни на стадион „Георги Аспарухов“

Николай Михайлов се трансформира в огромния виновник при загубата на Левски от Хамрун Спартанс в квалификациите за Лигата на конференциите след 1:2 на стадион „ Георги Аспарухов в постоянното време и загуба при дузпите с 1:4.

Вратарят и капитан на „ сините “ позволи два нелепи гола във вратата си, като при първия парира слаб удар на противника, а по-късно разреши да бъде изпреварен до кълбото от Матю Гийомиер в 78'.

Цунами обаче смяташе, че е донесъл нова незабравима нощ на почитателите на своя отбор, като изравни след корнер в 91', само че незабавно след подновяването на играта Михайлов излезе неразчетено, с цел да спре Додо, оголи вратата си, а Райън Камензули стреля безпроблемно в мрежата на някогашния национал.

При продълженията видяхме повече смени и нарушавания, в сравнение с стойностен футбол, с цел да стигнем разумно до дузпите. Там обаче кошмарът стана цялостен, тъй като Марин Петков бе единственият, който се разписа за българския отбор, а след него пропуснаха Цунами и Филип Кръстев.



Ники Михайлов въпреки всичко избави удара на Матео Феделе, само че осъществяването бе преповторено, тъй като бе с цяла крачка пред гол линията. При пребиването на дузпата стори същото без да си взима никаква поука, а противникът прати топката високо в гредата, само че въпреки всичко от вярната страна и мачът завърши.

Така еуфорията към „ синята приказка “ завърши безславно по най-болезнения метод за един от най-големите български тимове.

Хамрун в този момент ще се надява на още едно знамение във финалния бараж, където ще се опита да стигне до групите на Лигата на конференциите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР