Николай Костов направи неофициален дебют при повторното си завръщане начело

...
Николай Костов направи неофициален дебют при повторното си завръщане начело
Коментари Харесай

Костов: Искаме да сме максимално силни за старта на сезона

Николай Костов направи всекидневен дебют при повторното си завръщане отпред на Левски.. Костов приказва след края на срещата пред публицистите и изясни видяното в срещата с " орлетата ", а също по този начин разяснява и идната селекция на " Герена ".

Треньорът акцентира, че прехвърлянията няма да се вземат решение еднолично, а целият щаб и управление ще разясняват възможни бъдещи входящи покупко-продажби.

„ Не съм очаквал доста през днешния ден по обясними аргументи. Доволен съм от дисциплината, старанието. Добихме информация за нас по отношение на качествата на играчите. Видяхме в игрови темп по какъв начин наподобява един тим, защото работим по някои детайли за нашата философията. Мисля, че съм удовлетворен и това беше контрола, към която не съм имал огромни упования към играчите. Играхме в разбъркан състав, в който имаше баланс сред млади и опитни играчи. Общо взето съм удовлетворен, резултатът нямаше значение “, стартира новият треньор на столичани.

„ Не съм водил още диалог с играчите, излизам пред вас първо. Стараха се задоволително. Ще се опитаме да влезем оптимално добре в шампионата. Има неща, върху които би трябвало да работим, само че не мога да ги изяснявам тук, защото са съществени елементи във футболната игра. Постоянно работим и употребяваме видео, с което да работим над детайлите от играта при притежание на топката изключително. Подготовката е за това да се подготвим и да сме оптимално положителни в първия мач “.

„ Доволен съм от младите, чаках дори да има разминавания, само че имаше 2-3 момчета, които играха с леко съмнение, то е ясно за какво. Всеки желае да се покаже, те си чакат шанса. Има млади, които се показаха добре, само че няма да посочвам имена “, акцентира Костов.

„ Селекцията е забавна за всички и за нашите почитатели. Работим по въпроса. Няма да има играчи, които просто да бъдат взети по този начин и без да са гледани оптимално добре. Трябва да могат да се нагодят с останалите, работим по селекцията. Еднолични решения няма да се взимат по отношение на привличането на нови играчи “, заключи Николай Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР