Николай Желязков от коалиция Продължаваме промяната - Демократична България и

...
Николай Желязков от коалиция Продължаваме промяната - Демократична България и
Коментари Харесай

Николай Желязков от ПП-ДБ и Людмила Колева-Маринова от ГЕРБ на балотаж за район Приморски

Николай Желязков от коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " и Людмила Колева-Маринова от ГЕРБ ще се борят за кметското място в регион " Приморски " на балотажа идната неделя.

При 100% обработени секционни протоколи за Желязков са дали своят вот 23,21% от гласоподавателите в региона (7399 гласа).

Людмила Колева-Маринова е събрала поддръжката на 22,2% от гласоподавателите в регион " Одесос " (7078 гласа).

Адвокат Николай Желязков е роден през 1974 година Завършил магистратура право в ТУ - Варна. Адвокат, специализирал в гражданското и административното право, с главен предмет на активност отбрана на цивилен права, както и с проучване на проблеми и основаване и одобряване на модели за положителни практики за подкрепяне и стабилно развиване на всички сфера на публичните връзки.

Людмила Колева - Маринова е родена на 22.04.1980 година

Завършила СОУ за филантропични науки и изкуства „ Константин Преславски “ – гр. Варна, филантропичен профил с интензивно проучване на френски език, последван от Технически университет – гр. Варна, магистър компетентност „ Право “. Професионалният й път минава като юристконсулт, сега е юрист с опит в региона на гражданското, комерсиалното право и фамилно право. Общински консултант в Община Варна от 2015 г досега. Владее британски, френски и съветски език
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР