Николай Денков не си върши работата като премиер, критикувам го,

...
Николай Денков не си върши работата като премиер, критикувам го,
Коментари Харесай

Пеевски: Ако Денков не може да се справи, да отида за месец да му свърша работата. Времето му изтече

" Николай Денков не си прави работата като министър председател, подлагам на критика го, с цел да стартира да работи - седи в уютното си кабинетче, нещо разпорежда онлайн - това е несериозно. Хората бедстват 4 дни без ток, той нищо не прави, да си прави работата и да не се занимава с Народното събрание. Денков има по-ниско доверие от кабинета на Виденов, това обикновено ли е? ", коментира яростно в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

 

" Ако той не може да се оправи, аз да отида за 1 месец да му свърша работата и в случай че рейтингите ми са по-високи - ще остана ", хвърли кърпата в лицето на премиера Пеевски.

 

По мотив думите на Денков от по-рано през днешния ден преди съвещанието на Министерски съвет, че партиите (ГЕРБ и ДПС), неподкрепили бюджета на Здравната каса вчера в комисия, слагат под риск здравето на хората, Пеевски попита: " Как го е решил Денков, че ще останем без бюджет? Той като какъв се бърка в работата на Народното събрание? Има избрани неща, преглеждаме ги, няма нищо съдбовно, ще има бюджет на НЗОК. Да не се напряга прекомерно министър председателят, да си прави другата работа, която не си прави ", остро отговори на Денков Пеевски.

И акцентира, че сред първо и второ четене ще бъдат направени съществени промени в бюджета за здраве, който ще бъде подсилен тогава от Движение за права и свободи.

 

Пеевски, както в писмото си от сутринта, по този начин и по-късно посочи: Хората в страната бедстват дни без електричество, до момента в който Денков не прави никаква работа. " Четири дни той не прави нищо. (...) Да стартира да работи. Рейтингите следите ли ги? Той има по-нисък рейтинг от кабинета на Виденов. "

" Срокът му изтече, след 3 месеца няма да е министър председател ", продължи с острите думи в посока " Дондуков " 1 депутатът от Движение за права и свободи.

 

" Популизъм ", по този начин Пеевски дефинира желанието на президента да наложи несъгласие на бюджета.

 

Държавата би трябвало да има държавна земя, за какво ще я разпродава, това е парадокс, посече той желанията на Асен Василев да продава плодоронта държавна земя.

 

Ще има бюджет здравната каса, да не се напряга прекомерно министър председателят. 

Делян Пеевски съобщи още, че от Движение за права и свободи не са подкрепили идеята за основаване на комисия за следствие на Министерството на електронното ръководство, по този начин както не са подкрепили другата комисия за следствие на МВР, тъй като съгласно тях има проверяващи органи: " Трябва да оставим прокуратурата да си прави работата. Не желая Движение за права и свободи да взе участие в популизъм и по тази причина се отхвърлих. "

 

Припомняме, рано тази заран Пеевски изпрати яростно намерено писмо до премиера акад. Николай Денков по отношение на неуспеха на властта по спряване със снегопочистването в цялата страна.

 

- Не се справяте с ръководството! Онлайн министър председател за личен пиар, вместо действителни дейности в поддръжка на бедстващите хора!

- С паника следя Вашата управническа беззащитност!

- Вашата некадърност да водите страната и държавното управление в рецесия, не можем да компенсираме.

- Няма да останем безмълвни пред управническия ви неуспех.

- Вие сте министър председател не за личен комфорт и авторитет, а с цел да служите на хората.

 

Това са главните рецензии на Пеевски към работата на Денков.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР