Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА-София,

...
Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА-София,
Коментари Харесай

Без милост за Бодуров и след треньорската смяна на “Армията”

Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА-София, както се надяваха мнозина след раздялата с Люпко Петрович. Доскорошният капитан продължава да не тренира с тима и е отхвърлен до второ разпореждане. Централният бранител не взе присъединяване и във вчерашната подготовка на “червените” въз основата в Панчарево, която бе водена от досегашните помощници на Люпко. Очевидно спорът на национала не е бил със сърбина, а с шефовете на “Армията” и няма по какъв начин да бъде сподавен. Люпко усърдно отбягваше въпросите за Бодуров и ги пренасочваше към управлението на тима.

Николай Бодуров отпадна изненадващо от състава на ЦСКА-София за първия мач с украинския Заря (Луганск) в Лига Европа. Оттогава той не е влизал даже в групата за формалните мачове. Заради него националният селекционер Красимир Балъков наруши правилата си и го викна за мача с Англия, като даже го пусна титуляр на “Уембли”. Защитникът обаче не бе на равнище, защото му липсва игрова процедура. Сега той не е част от тима на България за срещите с Англия и Черна гора.

Драмата към 33-годишния футболист ще се позволи най-рано през зимата. Той има контракт с ЦСКА-София до идващото лято, само че може да бъде пуснат още на полусезона за скромна сума, защото след няколко месеца Бодуров сигурно ще си тръгне от “Армията”.

“Меридиан мач”

efbet Лига 11 кръг, неделя 29 септември  Берое 2:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР