Николай Бареков е поставил темата за България пред петима конгресмени,

...
Николай Бареков е поставил темата за България пред петима конгресмени,
Коментари Харесай

Бареков с ексклузивно включване от Белия дом: Поставих темата за България пред петима конгресмени, двама сенатори и петима съветници на Доналд Тръмп

Николай Бареков е сложил тематиката за България пред петима конгресмени, двама сенатори и петима съветници на американския президент Доналд Тръмп Белия дом. За това осведоми самият той в директно включване от Вашингтон в предаването „ Бареков и Байрактаров без цензура”, което се излъчва всяка събота онлайн по телевизия Евроком.

Евродепутатът е на посещаване в столицата на Съединените американски щати като част от делегацията на Европейските консерватори и реформисти. Част от представителството на консерваторите са още ръководителят на ЕКР Саид Камал, зам.-председателят на ЕКР Джефри ван Орден и ръководителят на АКРЕ Ян Захрадил.

Николай Бареков е получил информация персонално от главния консултант на американския президент по въпросите за Русия и Европа Джулия Фрилендър по въпроса, който вълнува целия свят, а точно какви са били тематиките, които Доналд Тръмп и Владимир Путин са обсъждали по време на своята среща. „ Доналд Тръмп не е сложил на масата тематиката „ Украйна” за обсъждане по време на срещата”, увери Бареков.

Делегацията на консерваторите е имала извънредно ползотворна седмица във Вашингтон, наситена с интензивни срещи на високо ниво. „ Много съществено се разяснява тематиката „ Турция”, тематиката „ Русия”, връзките на Европа със Съединени американски щати след Брекзит, както и укрепване на НАТО в Европа и НАТО на Балканите”, осведоми още евродепутатът като посочи, че не престават да работят и по целта, който беше подложен по време българското председателство на Европейския съвет, а точно тематиката за развиването на Западните Балкани.

По време на директното си включване от Вашингтон евродепутатът разяснява и обстановката в България, като напомни думите на английския реакционер Джефри ван Орден от преди 15 години, който съобщи, че България е „ тресавище цялостно с крокодили”. „ Крокодилите обаче пораснаха, изядоха всичко живо в блатото, даже овцете и козичките”, добави Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР