Николаос Цитиридис може да изчезне от телевизионния екран толкова внезапно

...
Николаос Цитиридис може да изчезне от телевизионния екран толкова внезапно
Коментари Харесай

Ще оцелее ли Цитиридис, който не оправда очакванията на bTV?

Николаос Цитиридис може да изчезне от телевизионния екран толкоз ненадейно и ненадейно, колкото се появи преди 9 месеца. Шоуто на младия грък се оказало прекомерно скъпо за спешните условия, в които сега се създава, дочу HotArena.

Цитиридис не оправдал упованията за величествен рейтинг, а ползата към предаването ставал все по-рехав. Ръководството на Би Ти Ви умувало дали да не спре „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” след края на телевизионния сезон, а до тогава предаванията щели да бъдат разредени и сведени до едно издание седмично, научи „ Уикенд ”.
Най-благоприятният сюжет за гръка било шоуто му да се излъчва в края на седмицата, най-вероятно в петък, който по традиция е непокътнат за комедийни стратегии и сериали. Преди години по същия метод потегли и шоуто на Любо Нейков – „ Комиците ”, и просъществува забележително дълго в ефира на частния канал. За разлика от Цитиридис обаче, то заложи на доста известни лица, които сами по себе си бяха поръчител за рейтинг.

Докато наследникът на Слави Трифонов не оправда големите упования, с които бе претрупан . Масираната  реклама, с която започва „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” в началото му обезпечи висок рейтинг, само че младият гърк не съумя да задържи интереса към него. Предаването му се оказало прекомерно скъпо на фона на спадащия интерес от страна на рекламодателите. Заради пандемията от Ковид-19 спонсорите се отдръпнали, защото не виждали смисъл да заплащат за реклами на артикули и услуги, които няма по какъв начин да продадат.

В същото време екипът на шоуто е голям. Освен самия водещ и бенда, които са на сцената, в него работят 8 сценаристи, 4-ма продуценти, 6-членен екип, който обезпечава гостите в студиото, и подобен, който се занимава със скечовете. Водещият, който до неотдавна се прехранваше като стендап комик, към този момент не пишел самичък смешките си. За всяка негова имитация на Додо, както го назовават приятелите му, се грижел екип от хора, писа Уикенд.

С редуцирането на излъчванията напълно разумно падали и разноските за заплати и възнаграждения на екипа. Пред Цитиридис напълно скоро щял да стои ултиматума – или да се появява на екран един път седмично с окастрена заплата или да си търси друга работа. Младокът по никакъв начин не бил удивен от този вид, защото внезапно щял да падне високият му стандарт на живот. Доскоро Николаос обитаваше пеналка чартърен в квартал „ Дружба ”. След като изгря на дребния екран се реалокира в 3-стаен апартамент в затворен бляскав комплекс в покрайнините на „ Витоша ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР