Никола е роден на 13.11.2014 година с диагноза вроден дефицит

...
Никола е роден на 13.11.2014 година с диагноза вроден дефицит
Коментари Харесай

Да помогнем на 4-годишния Никола да тича с връстниците си!

Никола е роден на 13.11.2014 година с диагноза " присъщ недостиг на бедрената кост ", в резултат на което едното краче е по-късо от другото с 4,5 см. Този тип интервенции в България се вършат след 11-годишна възраст, само че до тогава разликата ще е по-голяма и с цел да върви, ще му е нужна ортеза. В момента Никола върви със специфична вътрешна стелка, само че тя не е задоволителна, с цел да поправя разликата. Възможно е да получи голям брой изкривявания, оповестява Trafficnews.bg

Семейството на дребното момче се обърна към нас със вик за помощ:

В Медицински център " Света Мери ", Уест Палм Бийч, Флорида, Съединени американски щати, могат да оперират Никола незабавно, доктор Пейли е един от най-хубавите в тази сфера. Средата на септември ще преглежда в Барселона, там ще назначат и дата за интервенцията.

Операцията се състои в слагане на външен фиксатор за 10 седмици (това е интервалът на удължаване), през този интервал има обезпечена физиотерапия, прегледи и рентген в клиниката. След реализиране на стремежи резултат фиксаторът остава за още 10 седмици, само че тогава към този момент може да се приберем в България, след което ще се върнем, с цел да го отстранен и слагат гвоздей, с цел да се избегне фрактура на костта.

Сумата за интервенцията е 120 000 $ и е непостижима за нашето семейство, по тази причина се обръщаме към Вас за помощ. "

Пловдивчани, да помогнем на 4-годишния Никола да върви обикновено и да тича с връстниците си!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР