Никол Станкулова е безспорно едно от най-чаровните лица в национален

...
Никол Станкулова е безспорно едно от най-чаровните лица в национален
Коментари Харесай

Рошава коса? Никол Станкулова доказва, че това е новата тенденция

Никол Станкулова е несъмнено едно от най-чаровните лица в народен ефир. Синоптичката на NOVA, а неотдавна и част от панела на " На кафе ", постоянно е блестяла с елегантна и съвременна визия, не веднъж е изпъквала с красиви тоалети, а буйните ѝ коси са като нейната запазена марка.

Виж още:

Красивата Никол Станкулова е показвала много пъти, че наподобява все по този начин отлично без грим и прическа. Синоптичката показа напълно скоро нов кадър в Инстаграм, на който е с доста малко макиаж, а дългите ѝ къдрици са вдигнати на чорлав кок. Последователите на Никол останаха повече от удовлетворени от гледката и бързо я поздравиха за прелестния външен тип. 

А самата Станкулова е написала към фотосите: " Messy hair... ", а фрагментите са събрали към този момент хиляди лайкове. Припомняме, че 33-годишната Никол стана майка през ноември 2018 година на прелестна дъщеричка, която носи името Теа. Истината обаче е, че Никол не споделя никакви фотоси и детайлности за персоналния си живот и дъщеричката си, само че в това няма нищо неприятно, тъй като известността от време на време води много негативи след себе си, а синоптичката пази персоналното си пространство и наследницата си.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nstankulova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР