Никол Шерцингер прекара самотен рожден ден, узна HotArena. Тя навърши

...
Никол Шерцингер прекара самотен рожден ден, узна HotArena. Тя навърши
Коментари Харесай

Никол Шерцингер със самотен рожден ден! Удари 41 без Гришо!

Никол Шерцингер прекара уединен рожден ден, разбра HotArena.

Тя навърши 41 години, само че до нея нямаше обичан мъж. Певицата въпреки всичко уважи празника си. Тя се върна вкъщи на Хаваите. Никол сподели фрагменти от ултрамодерния хотел " Шератон " в столицата Хонолулу. Комплексът е ситуиран на брега на Тихия океан. Рожденичката наподобява много секси, повърхностно облечена в скъсани дънки и бяла блузка с гол кръст, писа „ България Днес “.

" Преминавам още една година ", написа Шерцингер в обществените мрежи. Тя е получила като подарък изненада страхотна торта с горски плодове - малини, къпини, боровинки. На нея е изписано: " Честит рожден ден, Никол!! ".

По-рано денем Никол се отдаде на уединение в гората. " Обичам да бъда едно с майката природа. Да съм в цялостно страхопочитание за нейната грандиозна хубост и всичко, което ни дава. Погрижете се за нея и тя ще се погрижи за вас ", умно поучава Никол. По същото време българската звезда на тениса Григор Димитров бе на ваучър в Лондон с някогашната номер едно при дамите Серина Уилямс.

Двамата се засякоха и по време на галерия. Това публично сподели, че всичко сред Гришо и Никол от дълго време и окончателно е завършило.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР