Никол Шерцингер не прилича на себе си, видя HotArena. Певицата

...
Никол Шерцингер не прилича на себе си, видя HotArena. Певицата
Коментари Харесай

Никол на Гришо се ошишка зверски!

Никол Шерцингер не наподобява на себе си, видя HotArena.

Певицата е качила килограми до неразбираемост. Дали тази не е същинската причина българският тенисист Григор Димитров да я изостави? Феновете на звездите са безапелационни в това, писа „ България Днес “.

За раздялата сред двамата гръмнаха британските таблоиди преди дни. 40-годишната певица шокира тотално с голям гъз , затлъстяло коремче и внушително необятен ханш . Никол пристигна на празненството преди премиите " Грами ", които се организираха на 11 февруари. Тя се появи с много самоуверено облекло, което извади на показ съществено закръгленото й тяло. Шерцингер бе облякла транспарантна рокля с надълбоко деколте. Родената в Хонолулу певица мина по аления килим и се спря за фотоси пред фотографите.

Разликата във визията й спрямо годините, когато стартира връзката си с Гришо, е голяма. Само за последните месеци тя е качила над 10 кг. Дори има съмнения, че Никол може да е бременна или затлъстяването да се дължи на здравословен проблем. Противно на информациите за раздялата с Димитров, брюнетката бе в положително въодушевление и с лека усмивка на лицето. В даден миг от вечерта тя бе в обятията на канадския продуцент и текстописец Мърда Бийтс.

Водещ на церемонията беше носителката на 15 награди " Грами " - Алиша Кийс, а почетният приз беше връчен на кънтри звездата Доли Партън.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР