Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици

...
Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици
Коментари Харесай

Никол Шерцингер проговори след скандала с интимното й видео

Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици поради абсурда с изтеклото в интернет интимно клипче, на което се „ гушка “ с някогашния си другар - автомобилният играч Люис Хамилтън, оповестява в. „ Дейли мейл “.

40-годишната певица назова хакера, разгласил видеото, „ извънредно подло създание “. „ Беше извънредно прекарване “, съобщи Шерцингер пред в. „ Сън “. „ Наистина не мога да схвана по какъв начин някой би направил сходно нещо. Каква изгода би имал от публикуването му “, споделя певицата.

Близки на изпълнителката и звездата от Формула 1 споделиха, че двамата са били ужасени от изтеклата интимна информация и са решили да запазят безмълвие до момента в който отмине абсурдът. И Шерцингер, и Хамилтън обаче са твърдо решени да намерят виновника.

Видеото, което е с дължина от две и половина минути и е снимано с телефон, демонстрира 40-годишната певица и 32-годишния водач от Формула 1 в много персонален миг и евентуално не е било предопределено за непознати очи.

Според осведомени клипчето е било изтрито преди години. То обаче се появи още веднъж в мрежата, което значи, че е било част от огромната хакерска офанзива от 2014 година, когато от приключването на персонални данни пострадаха доста звезди. По това време Никол и Хамилтън към момента бяха дружно.

Звездата от „ Пусикет долс “ и водачът от Формула 1 се разделиха дефинитивно през 2015 година след много бурна връзка. Източник: БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР