Никол Шанахан, адвокат и бивша съпруга на съоснователя на Google

...
Никол Шанахан, адвокат и бивша съпруга на съоснователя на Google
Коментари Харесай

Бившата Никол Шанахан на съоснователя на Google Сергей Брин даде 4 милиона долара за реклама на RFK Jr. Super Bowl: доклад

Никол Шанахан, юрист и някогашна брачна половинка на съоснователя на Гугъл Сергей Брин, съгласно известията е била движеща мощ зад рекламата на Робърт Ф. Кенеди младши за 7 милиона $ за президентската акция по време на тазгодишния Супербоул.

Шанахан – чийто бракоразвод с Брин беше финализиран предходната есен след клюки, че е имала спекулация с неговия другар милиардер Илон Мъск – разкри, че е дарила 4 милиона $ на супер PAC, виновен за рекламата, American Values ​​2024.

Изтъкнатият донор от Демократическата партия сподели пред The ​​New York Times, че нейното подаяние е предопределено особено за заплащането на 30-секундното рекламно място.

Съобщава се също по този начин, че Шанахан е оказал помощ с окончателното редактиране на рекламата и е оказал помощ да се изгладят правните проблеми на CBS Sports и Paramount по отношение на рекламата – която мощно приличаше на известна реклама от акцията на някогашния президент Джон Ф. Кенеди от 1960 година

„ Изглежда като чудесна опция да подчертая,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР