Никога не съм удрял жена и истината е единственото нещо,

...
Никога не съм удрял жена и истината е единственото нещо,
Коментари Харесай

Джони Деп пред съда: Никога не съм удрял жена в живота си

" Никога не съм удрял жена " и " истината е единственото нещо, което ме интересува " - двете изказвания на Джони Деп са част от свидетелските му показания по делото за клюка, което води срещу някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. В два следващи дни 58-годишният холивудски актьор се явява пред съда във Вирджиния.

През 2018 година той заведе дело за 50 млн. $ против 35-годишната Хърд, откакто актрисата съобщи пред The Washington Post, че е оживяла след домашно принуждение.

По време на свидетелските показания през вчерашния ден Деп отхвърли да е посягал на някогашната си брачна половинка, както и на друга жена и нарече  твърденията на Хърд „ отвратителни и притеснителни “.

Въпреки че в публикацията на The Washington Post Амбър Хърд не загатва името на Джони Деп, юристът на артиста твърди, че това е „ ясно хипотетично “, защото през 2016 година тя обществено упрекна някогашния си брачен партньор в домашно принуждение, явявайки се в съда с пострадвания по лицето. Тогава актрисата получи краткотрайна ограничаваща заповед против Деп.  

По делото за клюка, което води в този момент, звездата от кино лентата „ Карибски пирати “ претендира за 50 млн. $ отплата за нанесени вреди, както и вдишване на правосъдните разходи от най-малко 350 хиляди $, включващи адвокатските възнаграждения.

Защитниците на обвинената Хърд настояват, че тя е споделила истината, а изразяването на мнение е предпазено, според Първата корекция на Конституцията на Съединени американски щати. Адвокатите на актрисата споделят още, че тя е била насилвана физически и полово от колегата си, а той е злоупотребявал с опиати и алкохол.

И Деп, и Хърд показаха дълги описи с евентуални очевидци, които могат да извикат в процеса, в това число някогашния другар на Хърд и главен изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск.

Съдебните заседания започнаха преди две седмици и се чака процесът да продължи общо шест седмици. Това не е единственото дело, което някогашните съпрузи водят един против различен.

Хърд, известна с функциите си в „ Аквамен “ и „ Лигата на справедливостта “, подаде иск против някогашния си брачен партньор, заявявайки, че той я е оклеветил, като я е нарекъл лъжкиня. Тя претендира за 100 млн. $ обезщетение и решението ще бъде част от сегашния развой, а нейният казус, ще бъде решен като част от процеса.

Звездите на Холивуд се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата „ Дневниците на едно пиянде “ през 2011 година Двамата подписаха брак в Лос Анджелис през 2015 година, който бе последван от гала на Бахамите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР