Никога не съм сменял своята подкрепа от госпожа Нинова. Това

...
Никога не съм сменял своята подкрепа от госпожа Нинова. Това
Коментари Харесай

Радев иска единна БСП, за да не залинее демокрацията

Никога не съм сменял своята поддръжка от госпожа Нинова . Това отговори президентът Румен Радев на журналистически въпрос в Българска академия на науките. Питането бе за отстраняването на началника на президентския кабинет Калоян Методиев, откакто той се включи в празненството на левицата в Боровец след преизбирането на Нинова за водач на столетницата.

Радев подкрепял Нинова в напъните й да трансформира Българска социалистическа партия в мощна съпротива . Без мощна обединена съпротива всяка народна власт залинява, безапелационен бе президентът. А за Методиев разяснява още, че като президент негово предопределение било да подсигурява вероятността на всеки младеж . Политическият дневен ред е толкоз кондензиран, дори сериозен, че не можем да си позволим тъкмо в този миг да се занимаваме с каквито и да са кадрови въпроси, с тези думи Радев отхвърли повече мнения по тематиката с.
 Българска социалистическа партия поддържа ветото на президента
Българска социалистическа партия поддържа ветото на президента

Корнелия Нинова: Ние сме на една и съща позиция

Все отново стана ясно от думите му, че всеки в президентството спомагал за реализация на политиките на президента . А що се отнася до промените в Конституцията, които той приготвя, Радев напомни, че е провел открити разисквания с академичната общественост, с неправителствените организации , а поради митингите и променената политическа конюнктура са пропаднали диалозите с партиите.

По мнението му ГЕРБ внесли недоносче и насмешка вместо същинска нова Конституция. Лимитът на доверие с Народното събрание също по този начин бил привършен, по мнението му.

Ще го внеса, когато българският парламент придобие още веднъж легитимност , увери президентът Радев.

Отсъствието на разговор сред институциите не било от негова страна . За образец президентът уточни заканата на ръководещите да не преглеждат претекстовете от ветото му върху Изборния кодекс, а непосредствено да го отхвърлят.
 От Българска социалистическа партия лъха същото двуличие като от ръководещите, безапелационен Жаблянов
От Българска социалистическа партия лъха същото двуличие като от ръководещите, безапелационен Жаблянов

Българска социалистическа партия се движела в противоположната посока на нужното за ръководството на страната

Румен Радев не отговори изрично дали ще се кандидатира за втори мандат . България е към този момент в рецесия - политическа, обществена, здравна, икономическа, само че най-голямата рецесия това е управническата, отсече Румен Радев.

Управлението било изчерпано откъм доверие и потенциал, а и ни тласкало всекидневно към безпътицат а. Затова и съгласно него на всичко това трябвало да се постави край с почтени и транспарантни избори.
 Румен Радев към учени от Българска академия на науките: Няма място за дребни фантазии
Румен Радев към учени от Българска академия на науките: Няма място за дребни фантазии

Учените са създали уред за електрохимиотерапия на тумори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР