Никога не съм бил привърженик на това какво ще се

...
Никога не съм бил привърженик на това какво ще се
Коментари Харесай

Петев: Дано спечелим с помощта на нашите фенове

„ Никога не съм бил последовател на това какво ще се случи. Така се е случило, по този начин е отредил жребият и ние сме длъжни на следващия ден да излезем да излезем оптимално съсредоточени и да изиграем един добър мач. Пред нашите почитатели постоянно се усещаме по-комфортно и се надявам с тяхната помощ да спечелим “, съобщи старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев, който приказва преди първия мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

„ Орлите “ посрещат Спартак Търнава на „ Хювефарма Арена “ в Разград на следващия ден от 19:45ч..

„ Този съперник е заслужен за почитание, тъй като е отстранил Лех Познан, Днипро-1, много умел тим, с опитни играчи. Наясно сме, че няма да ни е елементарно, само че би трябвало да подходим оптимално съсредоточено и да създадем всичко допустимо да победим “, продължи той.

„ Констатирам едно нещо – в мачовете на Лудогорец в шампионата най-големият на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както би трябвало, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, след това отново ще мислим за шампионата. Смятам, че на следващия ден ще сме мобилизирани “, съобщи експертът.



„ При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, само че в днешно време не е доста мъчно да разузнаеш противника от системите, които има. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, уповавам се и в този момент да загуби “, съобщи Петев по адрес на някогашния футболист на Левски, който в този момент пази цветовете на Спартак Търнава.

„ Това са естествени неща. Имам уверението на всеки един, че ще е на 100% в шампионата. Те са експерти и би трябвало да се отнасят професионално към работата в клуба. Най-близо до завръщане е Квадво Дуа, Антон Недялков ще тренира в края на месеца с тима, това е нещо положително. Марсел Хайстер няма да е разполагаем за на следващия ден. Сонко Сундберг имаше инфектиране откъм гърба в крайници и проади тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата “, разкри той.

„ Бърнард Текпетей ще е капитан, до момента в който се завърне Антон Недялков, той е титулярният капитан, беше капитан и преди Кирил Десподов. “

„ Анализирали сме Спартак Търнава. Разчита на всяка статична обстановка, от която може да означи гол. Като тяхно мощни оръжие мога да кажа контраатаката, тъй като разполагат с доста бързи футболисти в предни позиции “, приключи Ивайло Петев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР